Închide meniul

Simona Halep se menţine pe locul 9 în clasamentul WTA

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 septembrie 2022, 8:50

Simona Halep se menţine pe locul 9 în clasamentul WTA

Simona Halep se menţine pe locul 9 în clasamentul WTA

Simona Halep se menţine pe locul 9 în clasamentul WTA / Profimedia Images

Simona Halep se menţine pe locul 9 în clasamentul WTA. Simo are în cont 3025 de puncte. Următoarea româncă din clasament este Irina Begu, care se menţine pe 33, cu 1424 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Sorana Cîrstea se menţine pe locul 39, cu 1300 puncte. Ana Bogdan a urcat un loc şi este pe 53, cu 982 puncte. Jaqueline Cristian este tot în menţinere, pe locul 68, cu 841 puncte.

Simona Halep se menţine pe locul 9 în clasamentul WTA

Primele poziţii ale clasamentului sunt următoarele: 1. Iga Swiatek – 10180 de puncte, Ons Jabeur – 5090, 3. Paula Badosa – 3.934, 4. Anett Kontaveit – 3.860, 5. Jessica Pegula – 3.501.

Simona Halep, mesaj emoţionant pentru Roger Federer, după ce elveţianul şi-a anunţat retragerea din tenis

Simona Halep a transmis un mesaj superb pentru Roger Federer, după ce acesta şi-a anunţat retragerea din tenis. Românca se declară recunoscătoare pentru că a evoluat în aceeaşi perioadă cu marele campion elveţian.

Simona Halep se numără printre jucătorii de tenis care au avut un mesaj pentru Roger Federer, după vestea retragerii acestuia. Românca a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, în care declară faptul că Federer a fost un tenismen unic în istoria sportului alb.

Reclamă

„Nu va mai exista niciodată un alt Roger și sunt recunoscătoare că am avut șansa să joc în aceeași epocă cu el”, a fost mesajul transmis de Simona Halep, pe reţelele de socializare.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și