Închide meniul

Simona Halep și-a aflat adversarele de la Kremlin Cup! Ce dueluri poate avea „Simo” în drumul spre marea finală

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 octombrie 2021, 18:08 / Actualizat: 25 martie 2023, 18:00

Simona Halep și-a aflat adversarele de la Kremlin Cup! Ce dueluri poate avea „Simo în drumul spre marea finală

Simona Halep s-a prăbușit în clasamentul WTA

Profimediaimages

Simona Halep și-a aflat adversarele de la Kremlin Cup! În drumul spre marea finală, campioana noastră poate avea dueluri cu adversare precum Dayana Yastremska, Ekaterina Alexandrova sau Alja Tomljanovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și-a aflat adversarele de la Kremlin Cup

Simona Halep a aflat cu cine va da piept în turneul Kremlin Cup, de la Moscova. În drumul spre marele trofeu al turneului de 500 de puncte de la Moscova, românca va da în primul tur de Anastasia Potopova, locul 77 WTA.

În turul secund, „Simo” poate avea un duel cu Veronika Kudermetova sau cu o jucătoare venită din calificări. În sferturile de finală, Simona Halep poate da peste Maria Sakkari sau Dayana Yastremska.

În semifinale, campioana noastră poate evolua împotriva unor nume precum Aryna Sabalenka, Alja Tomljanovic sau Ons Jabeur, Ekaterina Alexandrova.

Simona Halep, resemnată înainte de Kremlin Cup

Simona Halep e resemnată înainte de Kremlin Cup. Campioana noastră a făcut deplasarea către Moscova, însă recunoaște că îi este greu să săe gândească la trofee.

Reclamă

„Ne bucurăm să avem oameni de suflet alături și sper, totuși, să câștig niște meciuri. Mi-e greu să mă gândesc acum la trofee, pentru că n-am jucat foarte mult anul acesta. Ritmul meu nu e la un nivel ridicat, muncesc zi de zi, dar, cu siguranță, îmi e mai greu decât mi-a fost în trecut.

Îmi place foarte mult Moscova. Nu avem voie să ieșim decât la o plimbare, dar cu toate acestea sunt foarte emoționată și merg cu mare plăcere acolo”, a anunțat Simona Halep la plecarea spre spre Moscova.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și