Închide meniul

Simona Halep și-a anunțat oficial prezența la turneul de la Miami! Toate numele "grele" de pe tabloul principal

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2021, 16:49

Simona Halep și-a anunțat oficial prezența la turneul de la Miami! Toate numele "grele" de pe tabloul principal

profimediaimages

Simona Halep va participa la turneul de la Miami

Turneul WTA 1000 de la Miami va avea loc între 22 martie și 4 aprilie. Simona Halep (numărul 3 WTA) a ajuns până în semifinale la edițiile din 2015 și 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca va avea adversare de top în Florida. Vor fi prezente toate jucătoarele din top 10 WTA, printre care Ashleigh Barty, deținatoarea trofeului, Naomi Osaka, câștigătoarea Australian Open, și Serena Williams, cea care a eliminat-o pe Halep de la Antipozi. 

Simona Halep va participa la turneul WTA 1000 de la Miami

Alte trei românce vor lua startul la Miami. Este vorba despre Patricia Țig (60 WTA), Sorana Cîrstea (67 WTA) și Irina Begu (72 WTA). 

De asemenea, pe tabloul feminin vor mai fi prezente și Bianca Andreescu, Venus Williams, Garbiñe Muguruza, Victoria Azarenka, Petra Kvitova sau Angelique Kerber. La masculin nu vor lipsi cei trei giganți, Roger Federer, Novak Djokovic și Rafael Nadal.

Reclamă

Deținătoarea trofeului la Miami este Ashleigh Barty, care s-a impus la ediția din 2019. Tot atunci câștiga și Roger Federer la masculin. Turneul de anul trecut a fost anulat din cauza pandemiei de Covid-19. 

Simona Halep va juca la Dubai înainte de Miami

Până să joace la Miami Open, Simona Halep va evolua mai întâi la Dubai. Turneul este programat în perioada  7 – 20 martie. 

Românca ar fi trebuit să joace și la Doha, însă s-a retras din competiție. După Miami, urmează turneele WTA de la Madrid și Roma.

Reclamă 4 / 0/3

Următorul Grand Slam va fi Roland Garros-ul, acolo unde Halep s-a impus în 2018. Acesta va avea loc în perioada 17 mai – 6 iunie. 

Recomandări
  • Simona Halep, oficial la turneul Miami Open
  • Cine mai ia startul competiţiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și