Închide meniul

Simona Halep a fost audiată, în sfârșit, la Londra. Românca nu a mai jucat un meci oficial din august 2022

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 iunie 2023, 22:40

Simona Halep a fost audiată, în sfârșit, la Londra. Românca nu a mai jucat un meci oficial din august 2022

Simona Halep a fost audiată, în sfârșit, la Londra

Simona Halep a zâmbit la o conferinţă de presă / Instagram

Simona Halep a fost audiată, în sfârșit, la Londra. Jucătoarea a zburat în capitala Marii Britanii, pentru a-și susține nevinovăția în fața tribunalului independent Sports Resolutions.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial din luna august 2022. Atunci, jucătoarea din Constanța părăsea US Open, în primul tur, după un eșec surprinzător în fața sportivei din Ucraina, Daria Snigur. După acea partidă, românca a fost suspendată de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă.

Simona Halep a fost audiată, în sfârșit, la Londra. Sportiva așteaptă acest moment din octombrie 2022

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Simona Halep a fost audiată în cursul zilei de miercuri. Audierile vor continua şi joi. Jucătoarea aștepta acest moment din luna octombrie a anului trecut. Audierea acesteia a fost amânată de trei ori.

Simona Halep a fost audiată de către Sports Resolutions, care este un for independent de soluționare a litigiilor din sport. Potrivit site-ului forului, entitatea operează la nivel global și oferă servicii de arbitraj, mediere, tribunal și expertiză. Totuși, soluțiile oferite de Sports Resolutions nu sunt publicate imediat, ci în decurs de câteva zile sau săptămâni, în funcție de caz.

Nadia Comăneci, dezvăluire despre Simona Halep. Fosta gimnastă speră ca procesul să se termine, în curând

Fosta mare gimnastă a vorbit despre procesul Simonei Halep, de la tribunalul independent Sports Resolutions. Nadia Comăneci a dezvăluit că jucătoarea de tenis se va deplasa în Marea Britanie, pentru a-și prezenta cazul de nevinovăție.

Reclamă

„Din ce știu, va merge la Londra, la această înfățișare. Mă bucur că poate să vorbească despre ceea ce este important pentru ea. Să sperăm că acest lucru se va închide ca să își vadă și ea de viață și de carieră. Nu comentez ce este normal, Simona e un om extraordinar, sunt sigură că va ieși bine la sfârșit”, a spus Nadia, pentru sport.ro.

De asemenea, fosta sportivă a fost întrebată dacă a apucat să vorbească cu Simona Halep. Aceasta a răspuns „Nu încă”, semn că ar urma să comunice cu sportiva.

Nadia Comăneci a fost mereu o susținătoare a Simonei Halep, mai ales după suspendarea acesteia, în cazul de dopaj. Fosta gimnastă a spus în mai multe rânduri că jucătoarea din Constanța este nevinovată și că ar dori să o vadă, din nou, pe terenul de tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac, anunț catastrofal despre Simona Halep

Simona Halep tot încearcă să își dovedească nevinovăția, dar procesele ei au suferit mai multe amânări. Acesta este și motivul pentru care Ion Țiriac se teme că „Simo” are cariera încheiată. Fostul mare jucător de tenis s-a revoltat și a transmis un mesaj de luptă.

„După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona. Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi – m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani – înseamnă că ești slugă și numai în genunchi.

Suntem români și asta ne-o merităm. Că dacă am sta în picioare, în loc sa stăm… Capul plecat, sabia n-o trage, ții minte? Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm”, a declarat Ion Țiriac în exclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și