Închide meniul

Simona Halep va participa la 3 turnee în ianuarie 2022. Australian Open, marea provocare a campioanei noastre

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2021, 21:10 / Actualizat: 15 decembrie 2021, 11:47

Simona Halep va participa la 3 turnee în ianuarie 2022. Australian Open, marea provocare a campioanei noastre

Simona Halep va participa la turnee în luna ianuarie

Profimediaimages

Simona Halep începe anul în forţă. De pe 4 ianuarie va participa la Melbourne Summer Set, turneu ce se va termina pe 9 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După aceea, Simona Halep va merge la turneul de la Sydney, ce se va desfăşura în perioada 10 – 15 ianuarie 2022. Între 17 ianuarie şi 30 ianuarie, Simona Halep va participa la Australian Open, primul mare turneu de Grand Slam al anului. Simona nu a câştigat niciodată Australian Open, deşi a jucat o finală.

Simona Halep va participa şla 3 turnee în ianuarie 2022

Simona Halep, îngrijorată înaintea sezonului din 2022

Simona Halep era invitată, la finalul anului, la un turneu demonstrativ în Africa de Sud, acolo unde ar urma să participe şi Venus Williams sau martina Hingis.

Din cauza apariţiei tulpinii Omicron a COVID şi a restricţiilor la care s-ar fi expus, Halep a decis să nu mai meargă la acest turneu.

Reclamă

Campioana noastră este îngrijorată din cauza pandemiei de coronavirus. “Stau acasă, încerc să mă pregătesc cât se poate de bine, ca să am un început de an mai bun. În București mă antrenez, nu plec. Mai plec un weekend, să mă relaxez, dar pregătirea toată este în România. Sunt schimbări de la zi la zi. Acum sunt câteva zile de carantină în Australia, care nu e ușoară deloc.

Dar mai este o lună și sper să dispară această carantină, pentru că nu-mi place deloc și m-ar încurca mental, cred. Am crezut că scăpăm de virus, dar acum a apărut această nouă versiune, care ne-a debusolat. Dar, din câte am citit, nu este atât de periculoasă. Sper ca, în viitorul apropiat, să terminăm cu tot, că e stresant pentru toată lumea”, a declarat Simona Halep.

Citește și:

Simona Halep a vorbit despre retragere

Simona Halep a luat o decizie radicală, în plină pandemie de coronavirus. Campioana noastră suferă o pierdere importantă. A hotărât să nu meargă în Africa de Sud din cauza noii variante a COVID, tulpina Omicron. Mai mult, Halep a vorbit şi despre momentul retragerii.

Reclamă 4 / 0/3

Prezentă la Cluj Napoca, la retragerea lui Horia Tecău, Simona Halep a mai făcut un anunţ important. „Nu mă gândesc la retragere, mai vreau să joc câţiva ani”, a fost vestea care i-a bucurat pe toţi fanii din România.

Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Simona Halep va participa la 3 turnee în luna ianuarie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și