Închide meniul

Simona Halep vrea să cucerească America! ”Obiectivul principal este US Open!” De ce a acceptat să joace la Washington

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2022, 8:38

Simona Halep vrea să cucerească America! ”Obiectivul principal este US Open!” De ce a acceptat să joace la Washington

Simona Halep vrea să cucerească America

Antena Sport

Simona Halep vrea să cucerească America și a plecat în această dimineață spre Statele Unite. Primul turneul la care va participa fostul număr 1 WTA este ”Citi Open”, de la Washington. ”Îmi doresc să joc cât mai multe meciuri. Îmi plac mai mult decât antrenamentele”, a fost explicația oferită de Halep, când a fost întrebată de ce a mai acceptat încă un turneu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a dezvăluit că are două obiective în aceast an. Pe primul, consideră că l-a atins, acela de a reveni în top 10 WTA, iar celălalt de a câștiga un nou turneu de Grand Slam.

După Wimbledon aș fi fost top 10, obiectivul acela mi l-am îndeplinit. Câștigarea unui Grand Slam? Da, de aceea am început să lucrez cu Patrick. De aceea am făcut atâtea schimbări. Sper să se întâmple. Dacă nu, voi da tot ce am mai bun”, a anunțat Halep la plecarea spre America.

Simona Halep vrea să cucerească America

Halep este încântată de stilul pe care i l-a adus Patrick Moratoglu și spune că principalul său obiectiv este câștigarea US Open. Simona a venit la aeroport însoțită de soțul său, Toni Iuruc.

Mă simt bine. Am sentimentul plăcut de la Wimbledon. M-am odihnit, m-am antrenat din greu. Nu știu cum o să fie, este un nou sezon, pe hard, așa că o să văd acolo.

Reclamă

Obiectivul principal este US Open. Da, este un obiectiv (n.r. – să câștige un Grand Slam pe hard) foarte mare. Nu știu dacă se va îndeplini, dar o să dau tot ce am mai bun, de fiecare dată când intru pe teren”, susține Halep.

Simona Halep, pregătită pentru sezonul de hard

Simona Halep a avut o binemeritată vacanță după turneul de la Wimbledon. Sportiva noastră s-a obișnuit deja cu vremea călduroasă și e gata să facă furori pe continentul American. Halep a avut și un mesaj pentru fanii săi din Canada, și nu numai.

A fost o vacanță frumoasă! Am avut o săptămână în care m-am antrenat, în țară. Sunt pregătită. Abia aștept să ajung în America. A fost greu să mă antrenez pe căldură. M-am obișnuit. Și acolo este foarte cald. Am mai jucat o dată acolo. Știu ce condiții mă așteaptă. Îmi doresc să joc meciuri. Nu am jucat foarte mult anul trecut. Vreau să joc cât mai mult. Îmi plac mai mult meciurile decât antrenamentele. Sper să fac și treabă bună. Am jucat bine, în trecut, acolo, sper și anul acesta să o fac.

Reclamă 4 / 0/3

Comunitatea românească, din Canada, mă susține mereu și sunt foarte energici. Îi aștept și de data asta. Sper să câștig cât mai multe meciuri ca să îi am cât mai mult aproape de mine. Nu a fost atât de greu să mă acomodez. Trebuie să mai joc câteva meciuri ca să îmi dau seama. Vin de pe iarbă, unde mingea e mult mai rapidă, așa că nu ar trebui să fie dificil”, a mai spus Simona Halep.

Turneele la care va participa Simona Halep, în America

”Simo” va participa la Citi Open, primul turneu premergător US Open. Competiţia se va desfăşura în perioada 1-7 august. Românca a mai evoluat la turneul din Washington în 2017, din postura de principală favorită. Turneul Citi Open face parte din categoria WTA 250.

După Citi Open, Simona Halep va participa la turneele din Toronto şi Cincinnati, care se vor disputa în perioada 8-14 august, respectiv 15-21 august. US Open 2022 va debuta pe 29 august, şi se va încheia pe 11 septembrie.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și