Închide meniul

Sorana Cîrstea – Barbora Krejcikova 3-6, 3-6. „Sori” a ratat şansa de a ridica al doilea trofeu al anului. Românca i-a cucerit pe spectatorii de la Strasbourg

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2021, 18:06

Sorana Cîrstea – Barbora Krejcikova 3-6, 3-6. „Sori a ratat şansa de a ridica al doilea trofeu al anului. Românca i-a cucerit pe spectatorii de la Strasbourg

Profimedia

Sorana Cîrstea, după victoria din primul tur la Roland Garros

Sorana Cîrstea i-a impresionat pe spectatori la ceremonia de premiere, unde le-a vorbit inclusiv în limba franceză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cârstea: „A meritat victoria”

„A fost o săptămână bună. Adversara mea a jucat bine şi a meritat această victorie. Vreau să le mulţumesc tuturor celor de aici. M-au făcut să mă simt ca acasă”, a spus Sorana, la ceremonia de premiere.

Ea a fost invitată să spună şi câteva cuvinte în limba franceză. „Înţeleg totul, dar vorbesc doar puţin în franceză. Să ne revedem cu bine la Paris”, a spus românca, după finala pierdută cu Barbora Krejcikova. Cehoaica a câştigat primul ei trofeu WTA.

Sorana Cîrstea – Barbora Krejcikova 3-6, 3-6

Update: Sora a fost învinsă cu 3-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat mai bine de 1 oră şi 30 de minute.

Update: Sorana serveşte pentru a rămâne în meci, este condusă cu 5-2.

Reclamă

Update: Sorana este condusă cu 3-2 şi va servi pentru egala scorul.

Update: Setul al doilea a început cu două break-uri. Scorul este 1-1.

Update: Sorana Cîrstea a cedat primul set cu 6-3, care a durat 52 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Barbora Krejcikova este aproape de câştigarea primului set. Conduce cu 5-3, iar Sorana serveşte.

Update: Meciul a fost întrerupt. Jucătoarea din Cehia a fost nevoită să îşi schimbe lentilele de contact.

Update: Sorana Cîrstea primul ei game din finală. Este 4-1 pentru Barbora Krejcikova

Update: Sorana Cîrstea pierde și următoarele două game-uri și este condusă cu 0-4.

Update: Sorana Cîrstea începe ezitant și pierde primele două game-uri.

Update: A început meciul. Sorana servește prima.

Sorana Cîrstea – Barbora Krejcikova LIVE SCORE pe AS.ro este finala turneului de la Strasbourg. Sorana Cîrstea – Barbora Krejcikova este meciul care îi poate aduce româncei al doilea trofeu din acest an, după succesul fantastic de la Istanbul.

Reclamă

Cîrstea și Krejcikova s-au mai întâlnit doar de două ori până acum. Cele două și-au împărțit victoriile. Jucătoarea din Cehia s-a impus la prima confruntare directă, 6-4, 4-6, 6-0 la Nurnberg, în 2017, dar Sorana și-a luat revanșa anul trecut, la ITF Dubai, scor 7-6, 1-6, 6-3.

Sorana Cîrstea are șansa să-și treacă în palmares al doilea titlu din 2021 și al treilea din întreaga carieră. Românca s-a impus anul acesta la Istanbul, unde a învins-o în finală pe Elise Mertens.

Sorana Cîrstea, a 6-a finală a carierei

Jucătoarea din Cehia a învins-o în semifinale pe nemțoaica Jule Niemeier, scor 7-6, 6-3, 6-4. Cîrstea a avut și ea nevoie tot de trei seturi ca să se impună în semifinale. Românca a trecut cu 3-6, 6-4 și 6-2 de poloneza Magda Linette.

„Cred că atât eu, cât și Magda, am jucat foarte solid. Chiar dacă am pierdut primul set, am simțit că joc bine. Am încercat să fiu mai inteligentă pe teren și să găsesc diverse soluții pentru a ataca. Asta a funcționat perfect.

Au fost destule schimburi lungi de mingi. Viteza a fost mare. Ambele am lovit puternic. Atunci când lovești puternic nu este ușor să schimbi direcția.

Sunt foarte mulțumită. Am venit la Strasbourg fără să știu cum mă voi simți pe teren. Nu aveam mari așteptări așa că e un sentiment grozav să fiu în finală”, a declarat Sorana Cîrstea după meci.

Sorana Cîrstea intră în top 50 dacă va câştiga turneul de la Strasbourg

O victorie la acest turneu o va readuce pe Sorana Cîrstea în Top 50 WTA. Cea mai bună clasare din cariera Soranei a fost locul 21, ocupat în august 2013.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și