Închide meniul

Sorana Cîrstea, în finală la Strasbourg! Victorie incredibilă în fața polonezei Magda Linette: „Am jucat foarte solid!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 mai 2021, 17:37

Sorana Cîrstea, în finală la Strasbourg! Victorie incredibilă în fața polonezei Magda Linette: „Am jucat foarte solid!

Profimedia

Sorana Cîrstea, eliminată din primul tur la Bad Homburg

Sorana Cîrstea, în finală la Strasbourg. Românca a început ezitant duelul cu jucătoarea din Polonia. Linette a făcut primul break al meciului și și-a adjudecat setul inaugural cu 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, în finală la Strasbourg

Sorana Cîrstea și-a revenit în setul al doilea, deși Linette a început din nou cu break. În cele din urmă, românca și-a adjudecat setul cu 6-4 și a împins meciul în decisiv.

În setul al treilea, Sorana Cîrstea a controlat meciul de la un capăt la altul. A câștigat cu 6-2 și s-a calificat în a 6-a finală a carierei!

„Cred că atât eu, cât și Magda, am jucat foarte solid. Chiar dacă am pierdut primul set, am simțit că joc bine. Am încercat să fiu mai inteligentă pe teren și să găsesc diverse soluții pentru a ataca. Asta a funcționat perfect.

Sorana Cîrstea: „Am jucat foarte solid”

„Au fost destule schimburi lungi de mingi. Viteza a fost mare. Ambele am lovit puternic. Atunci când lovești puternic nu este ușor să schimbi direcția.

Reclamă

Sunt foarte mulțumită. Am venit la Strasbourg fără să știu cum mă voi simți pe teren. Nu aveam mari așteptări așa că e un sentiment grozav să fiu în finală”, a declarat Sorana Cîrstea după meci.

Sorana urcă până pe locul 53 după meciul de vineri, iar o victoria la acest turneu o va readuce în Top 50 WTA.

Calificarea în finală este recompensată la Strasbourg cu un premiu de 13.224 de euro şi cu 180 puncte WTA. Campioana va primi 23.548 de euro şi 280 de puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3

A doua finalistă va fi cunoscută după meciul dintre Barbora Krejcikova, locul 38 WTA şi cap de serie numărul 5, şi germana Jule Niemeier, locul 216 WTA, venită din calificări. Finala va avea loc sâmbătă.

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și