Închide meniul

Sorana Cîrstea, eliminată în sferturi la Abu Dhabi de Daria Kasatkina! Românca a fost învinsă cu un scor umilitor

Reclamă

Publicat: 9 februarie 2024, 18:31

Sorana Cîrstea, eliminată în sferturi la Abu Dhabi de Daria Kasatkina! Românca a fost învinsă cu un scor umilitor

Sorana Cîrstea, eliminată în sferturi la Abu Dhabi de Daria Kasatkina

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Profimedia Images

Sorana Cîrstea a fost eliminată în sferturi la Abu Dhabi de Daria Kasatkina! „Sori” a pierdut cu 6-2, 6-0, după o oră şi 15 minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nimic nu a mers pentru Sorana Cîrstea în partida cu jucătoarea rusă clasată pe locul 14 WTA. Pentru Kasatkina urmează semifinala cu Beatriz Haddad Maia (13 WTA), care a învins-o pe Ons Jabeur în sferturi cu 6-3, 6-4.

Sorana Cîrstea, eliminată în sferturi la Abu Dhabi de Daria Kasatkina!

Sorana Cîrstea a părăsit turneul de la Abu Dhabi cu un cec de 23.127 de dolari şi cu 108 puncte.

În turul anterior, Sorana Cîrstea a învins-o pe Maria Sakkari cu 6-2, 6-1, după doar o oră şi 17 minute de joc.

Sorana Cîrstea rămâne cu un parcurs foarte bun la Abu Dhabi până la înfrângerea drastică suferită contra Dariei Kasatkina. Cîrstea le-a învins pe Caroline Garcia şi Maria Sakkari la Abu Dhabi.

Reclamă

Sorana Cîrstea s-a mutat şi ea din România! Tenismena a anunţat unde locuieşte acum

Sorana Cîrstea s-a mutat şi ea din România! Cea mai bună rachetă a României a anunţat unde locuieşte acum după ce a învins-o pe Caroline Garcia.

Sorana Cîrstea a decis să se stabilească şi ea în Dubai (cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite), acolo unde s-a mutat şi Simona Halep.

”Foarte puțini știu că locuiesc la Dubai, stau la o oră distanță și am ales să stau acasă săptămâna asta. Înseamnă mult să fiu acasă, să fiu cu gândurile mele și să dau TV-ul pe română.

Reclamă 4 / 0/3

E minunat. Nu am șansa să fac asta mult timp, așa că o să profit de avantaj săptămâna asta”, a declarat Sorana Cîrstea la finalul partidei cu Caroline Garcia, potrivit digisport.ro.

Sorana Cîrstea: „Am fost la pământ, dar sportul te învaţă să-ți folosești capul”

Sorana Cîrstea a recunoscut după victoria contra lui Caroline Garcia, din primul tur de la Abu Dhabi, că nu a trecut prin momente deloc bune în ultima vreme pe terenul de tenis.

Victoria în faţa fostului număr 4 WTA, Caroline Garcia, a fost prima pentru Sorana Cîrstea în 2024. Românca nu traversa deloc o perioadă bună, având o serie de şase înfrângeri la rând. Ultima victorie a Soranei fusese pe 26 septembrie 2023.

„Trebuie să fiu sinceră și să spun că nu a fost ușor. Am fost un pic la pământ la 6-7, dar trebuie să te resetezi și sunt foarte fericită că am făcut asta azi.

Sunt fericită că am trecut de acest tur, înseamnă mult pentru mine. Condițiile nu au fost ușoare, a fost cald. Trebuie doar să fii inteligent, să vezi cum bate vântul, cum se duc mingile. Trebuie să fii inteligent. Cred că sportul te învață să-ți folosești capul”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și