Închide meniul

Sorana Cîrstea a defilat cu Maria Sakkari la Abu Dhabi! Calificare în sferturi, după o victorie fără drept de apel

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 februarie 2024, 18:40

Sorana Cîrstea a defilat cu Maria Sakkari la Abu Dhabi! Calificare în sferturi, după o victorie fără drept de apel

Sorana Cîrstea a defilat cu Maria Sakkari la Abu Dhabi

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Hepta

Sorana Cîrstea a defilat cu Maria Sakkari la Abu Dhabi! Românca a obţinut a doua victorie din 2024 la capătul unei prestaţii excelente în optimile turneului de la Abu Dhabi contra fostului număr 3 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cîrstea s-a impus cu 6-2, 6-1 în faţa Mariei Sakkari, numărul 9 WTA, după doar o oră şi 17 minute de joc.

Sorana Cîrstea a defilat cu Maria Sakkari la Abu Dhabi!

După un început complicat de an, Sorana Cîrstea a avut o prestaţie impecabilă în optimile de la Abu Dhabi. Românca a început perfect partida, cu două break-uri, ducând rapid scorul la 4-0. La 5-1, ea a avut şase mingi de break pe serviciul adversarei, dar şi-a luat revanşa un game mai târziu, când a închis setul la 6-2.

Al doilea set a început la fel pentru Cîrstea, cu un break realizat fără prea mari emoţii. Românca a reuşit alte două break-uri şi a obţinut calificarea în sferturile de finală după ce s-a impus în setul secund cu 6-1.

Aceasta a fost a treia victorie a Soranei Cîrstea în faţa Mariei Sakkari. Românca se află în avantaj în ceea ce priveşte întâlnirile directe (3-1).

Reclamă

Pentru un loc în semifinale, Sorana Cîrstea va juca cu Daria Kasatkina, locul 14 WTA. Rusoaica a trecut în optimi de Ashlyn Krueger (82 WTA), scor 6-3, 7-5. Cîrstea şi Kasatkina s-au mai întâlnit de două ori până acum şi şi-au împărţit victoriile. Ambele meciuri au avut loc pe zgură.

Sorana Cîrstea s-a mutat şi ea din România! Tenismena a anunţat unde locuieşte acum

Sorana Cîrstea s-a mutat şi ea din România! Cea mai bună rachetă a României a anunţat unde locuieşte acum după ce a învins-o pe Caroline Garcia.

Sorana Cîrstea a decis să se stabilească şi ea în Dubai (cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite), acolo unde s-a mutat şi Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

”Foarte puțini știu că locuiesc la Dubai, stau la o oră distanță și am ales să stau acasă săptămâna asta. Înseamnă mult să fiu acasă, să fiu cu gândurile mele și să dau TV-ul pe română.

E minunat. Nu am șansa să fac asta mult timp, așa că o să profit de avantaj săptămâna asta”, a declarat Sorana Cîrstea la finalul partidei cu Caroline Garcia, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și