Închide meniul

Wimbledon | Sorana Cîrstea, prima reacţie după eşecul cu Emma Răducanu. „Doctorii mi-au spus să nu intru pe teren!”

Mihai Ispas Publicat: 3 iulie 2021, 19:35

Reclamă
Wimbledon | Sorana Cîrstea, prima reacţie după eşecul cu Emma Răducanu. „Doctorii mi-au spus să nu intru pe teren!

Sorana Cîrstea, învinsă de Emma Răducanu la Wimbledon / Profimedia

Profimedia

Sorana Cîrstea a oferit prima reacţie după ce a pierdut cu tânăra de 18 ani, Emma Răducanu, ocupantă a locului 338 în topul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, prima reacţie după eşecul cu Emma Răducanu

„Am jucat cu o ruptură de un centimetru și jumătate. A fost o accidentare destul de nasoală. Doctorii mi-au spus să nu intru pe teren. E o accidentare cu care mă confrunt de ceva timp, dar s-a agravat. Cred că înainte de turneu nu aveam nicio speranță. Luând asta în considerare, cred că am jucat peste așteptări. Puteam să fac mult mai multe, e cu dus și întors, depinde din ce unghi privești”, a declarat Sorana Cîrstea la conferinţa de presă, citată de gsp.ro.

Sorana Cîrstea, care şi-a egalat cea mai bună performanţă la Wimbledon, a spus că jucătoarea din Marea Britanie cu origini româneşti a meritat să câştige. Ea spune că meciul s-a schimbat total când nu a reuşit să se desprindă în primul set. După acel moment, Răducanu a luat opt game-uri la rând.

„A jucat foarte bine și merita să câștige. La 3-1 a fost cheia meciului (n.r. în primul set). Am servit la 3-1, chiar am avut mingi de 4-1, acolo cred că s-a jucat cel puțin primul set. 4-1 ar fi fost alt scor. Am făcut un pas în spate, iar ea a returnat foarte bine. Am avut un procentaj foarte slab la primul serviciu, iar toate aceste lucruri s-au adunat. Am încercat să lupt cât am putut, dar azi nu m-a ajutat deloc serviciul. A fost greu să-mi țin serviciu și cred că asta a contat foarte mult”, a mai spus Sorana Cîrstea.

Emma Răducanu, trei victorii şi niciun set pierdut la Wimbledon

Emma Răducanu a eliminat-o pe Sorana Cîrstea şi a reuşit astfel una dintre marile surprize de la Wimbledon 2021. Debutantă la un turneu de Grand Slam, datorită unui wild-card, Emma Răducanu s-a calificat în turul patru fără să piardă niciun set. Sportiva cu origini româneşti le-a eliminat până acum pe Vitalia Diatchenko (7-6, 6-0), Marketa Vondrousova (6-2, 6-4) şi pe Sorana Cîrstea (6-3, 7-5).

Reclamă

„Cine s-ar fi gândit la aşa ceva? Când îmi făceam bagajele, pentru a intra în bulă, părinţii mei m-au întrebat: ‘Nu ţi-ai pus prea multe seturi de echipament?’. Cred că va trebui să îmi spăl lucrurile diseară. Totuşi, cred că beneficiez de acest serviciu la hotel, aşa că voi coborî pentru a mă interesa”, a declarat Emma Răducanu după ce a câştigat meciul cu Sorana Cîrstea, citată de BBC.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și