Închide meniul
VIDEO

Wimbledon 2021 | Reacţie fabuloasă avută de Emma Răducanu după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea. „Cred că trebuie să-mi spăl echipamentul în seara asta!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iulie 2021, 17:44

Wimbledon 2021 | Reacţie fabuloasă avută de Emma Răducanu după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea. „Cred că trebuie să-mi spăl echipamentul în seara asta!

Reacţie fabuloasă avută de Emma Răducanu după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea

Profimediaimages

  • Emma Răducanu – Sorana Cîrstea 6-3, 7-5
  • Ce a declarat jucătoarea de 18 ani după calificarea în turul 4 la Wimbledon 2021

Sportiva cu origini româneşti este fără set pierdut la debutul într-un turneu de Grand Slam. Britanica a fost încurajată frenetic de publicul de la All England Club şi a trecut cu 6-3, 7-5 de Sorana Cîrstea, după o oră şi 40 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţie fabuloasă avută de Emma Răducanu după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea

Vizibil emoţionată după succesul carierei, Emma Răducanu a oferit un interviu spectaculos chiar pe teren. Nici măcar părinţii ei nu se aşteptau la o astfel de performanţă.

Sincer, am rămas fără cuvinte acum. Nu știam care ar fi reacția mea dacă aș câștiga și asta s-a întâmplat. Sunt atât de recunoscătoare pentru tot sprijinul pe care l-am avut astăzi, apreciez cu adevărat susţinerea voastră.

Reclamă

Este, de departe, cea mai mare arenă pe care am jucat şi cred că m-am descurcat destul de bine. A fost un meci strâns, în care am fost condusă cu 3-1. Am reuşit să îmi păstrez concentrarea şi am dus meciul până la final.

Cine s-ar fi gândit la aşa ceva? Când îmi făceam bagajele, pentru a intra în bulă, părinţii mei m-au întrebat: ‘Nu ţi-ai pus prea multe seturi de echipament?’. Cred că va trebui să îmi spăl lucrurile diseară. Totuşi, cred că beneficiez de acest serviciu la hotel, aşa că voi coborî pentru a mă interesa„, a declarat Emma Răducanu după ce a câştigat meciul cu Sorana Cîrstea, citată de BBC.

Reclamă

Debutantă la un turneu de Grand Slam, Emma Răducanu s-a calificat în turul patru. Beneficiară a unui wild-card, sportiv cu origini româneşti le-a eliminat până acum pe Vitalia Diatchenko (7-6, 6-0), Marketa Vondrousova (6-2, 6-4) şi Sorana Cîrstea.

În turul patru de la Wimbledon 2021, Emma Răducanu o va avea adversară pe Ajla Tomljanovic. Jucătoarea din Australia ocupă locul 75 în clasamentul mondial şi s-a calificat după ce a trecut, în set decisiv, de Jelena Ostapenko, scor 4-6, 6-4, 6-2. Şi Tomljanovic a ajuns, în premieră, în această fază a turneului de Grand Slam.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă
WTA • 14 apr., 18:41
Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă
Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 13:11
Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa
Simona Halep are emoţii în privinţa participării la Roland Garros: "Francezii sunt naţionalişti". Mesajul transmis de româncă
Roland Garros • 11 apr., 22:10
Simona Halep are emoţii în privinţa participării la Roland Garros: „Francezii sunt naţionalişti”. Mesajul transmis de româncă
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mircea Rednic
Diverse • 11 apr., 17:05
FOTO
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mircea Rednic! Apariţie alături de femeia care ar avea o relaţie cu fiul lui Ion Ţiriac