Închide meniul

Sorana Cîrstea s-a calificat în finala turneului Catalonia Open! Parcurs fără emoții pentru româncă

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 6 mai 2023, 17:38

Sorana Cîrstea s-a calificat în finala turneului Catalonia Open! Parcurs fără emoții pentru româncă

Sorana Cîrstea s-a calificat în finala turneului Catalonia Open

Foto: Profimedia

Sorana Cîrstea s-a calificat în finala turneului Catalonia Open! Parcurs fără emoții pentru româncă până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În semifinale, Sorana a învins-o pe americanca Lauren Davis, scor 6-4, 7-5, într-un meci care a durat o oră și 41 de minute.

Sorana Cîrstea s-a calificat în finala turneului Catalonia Open! Parcurs fără emoții pentru româncă

Jucătoarea din România a fost mai precisă în momentele importante ale jocului și a reușit să pună capăt meciului fără să piardă set.

În finala turneului, Sorana Cîrstea va întâlni tot o sportiva din SUA, pe Elizabeth Mandlik, numărul 147 mondial. Câştigătoarea competiției va primi 13.040 de euro şi 160 de puncte în circuitul WTA. Finalista învinsă va primi 7.390 de euro şi 95 de puncte.

Simona Halep are parte de susținere în circuitul WTA: „Sper din tot sufletul că Simo nu va mai avea mult de așteptat!”

Simona Halep are parte de susținere în circuitul WTA. Daria Saville, fostă Gavrilova, a sărit în apărarea sportivei noastre pe rețelele de socializare, după primul interviu oferit de Simo, în scandalul de dopaj.

Reclamă

Dubla câștigătoare de Grand Slam este suspendată din octombrie anul trecut, după ce a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanţă interzisă în circuit.

Daria Saville a urmărit interviu oferit Simonei Halep publicației Tennis Majors și i-a transmis un mesaj de susținere jucătoarei noastre. Sportiva din Australia își dorește ca Simo să primească un verdict cât mai repede.

„Sentimentul de incertitudine e groaznic, nu pot să îmi imaginez cât de stresant este pentru Simona. Sper din tot sufletul că Simo nu va mai avea mult de așteptat și va fi judecată pentru a putea merge înainte”, a scris Daria Saville pe contul personal de Twitter, dar și la videoclipul publicat de Simona Halep pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Rafael Nadal nu va participa nici la turneul de la Roma! Emoții mari pentru campionul spaniol, chiar înainte de Roland Garros

Rafael Nadal nu va participa nici la turneul de la Roma! Emoții mari pentru campionul spaniol, chiar înainte de Roland Garros. Grand Slam-ul de la Paris va avea loc în perioada 28 mai – 11 iunie.

Rafael Nadal nu a participat nici la celelalte turnee de zgură, el fiind accidentat încă de la Australian Open. De atunci a urmat un proces de recuperare, însă ibericul nu este încă pregătit pentru a juca la Roma.

„Îmi pare tare rău să vă anunț că nu voi putea fi prezent la Roma. Știți cu toții cât mă doare să ratez încă un turneu care mi-a marcat cariera, dar și persoana. Vă mulțumesc pentru toată dragostea voastră și le sunt recunoscător fanilor italieni pentru sprijin.

Deși am observat o îmbunătățire a situației în ultimele zile, au fost multe luni în care nu m-am putut antrena la un nivel înalt, iar procesul de readaptare are timpii săi specifici. Nu am de ales decât să îi accept și să continui să muncesc”, a anunțat Rafael Nadal pe rețelele de socializare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 2-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Luca Andronache, primul său gol în Liga 1 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și