Închide meniul

Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur la Eastbourne. Românca pierduse primul set cu Anhelina Kalinina

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 iunie 2022, 20:14

Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur la Eastbourne. Românca pierduse primul set cu Anhelina Kalinina

Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur la Eastbourne

Sorana Cîrstea, în timpul unei partide/ Hepta

Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur la turneul la Eastbourne. Românca a acuzat probleme medicale înainte de setul doi, şi a decis să pună punct întâlnirii cu Anhelina Kalinina la scorul de 0-6, 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur la turneul de la Eastbourne, după ce duminică a fost eliminată şi în semifinalele de la Birmingham, de Shuai Zhang. Sori se pregăteşte acum de cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon.

Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur la Eastbourne

Sorana Cîrstea a acuzat probleme medicale, după primul set al întâlnirii cu Anhelina Kalinina. Românca a cerut intervenţia echipei medicale la pauza dintre seturi. Însă după doar trei game-uri disputate din setul secund, Sori s-a retras, la scorul de 6-0, 2-1 pentru Kalinina.

După această retragere prematură din turneul de la Eastbourne, Sorana Cîrstea va participa la Wimbledon, turneu care va debuta pe 27 iunie.

Schimbări în clasamentul WTA! Ce locuri ocupă Simona Halep și Sorana Cîrstea după turneul de la Birmingham

Simona Halep și Sorana Cîrstea au urcat în clasamentul WTA, după turneul de la Birmingham. Cele două românce au pierdut, duminică, în semifinalele competiţiei pe iarbă, dotată cu premii totale de 251.750 de dolari.

Reclamă

Simona Halep și Sorana Cîrstea au ratat şansa să se lupte pentru trofeu în marea finală din Anglia. Beatriz Haddad Maia şi Shuai Zhang le-au eliminat pe sportivele noastre.

Simona Halep se menţine a urcat o poziţie în clasamentul WTA, dat publicităţii luni, şi este pe locul 19, cu 2305 puncte. Următoarea sportivă din România în clasament este Sorana Cîrstea, care a urcat patru poziţii şi este pe 32, cu 1430 de puncte, potrivit news.ro.

Simona Halep – Katerina Siniakova, în primul tur la Bad Homburg

Simona Halep – Katerina Siniakova este duelul din primul tur de la Bad Homburg, turneu la care românca va participa săptămâna viitoare. Halep este a patra favorită la turneul din Germania, şi va intra pe teren marţi.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep va avea parte de o adversară dificilă în primul tur la Bad Homburg. Katerina Siniakova este finalista ediţiei precedente, fiind una dintre cele mai bune jucătoare de dublu din ierarhia WTA.

Simona Halep a mai întâlnit-o pe Katerina Siniakova de 3 ori, conducând cu 2-1 la meciuri directe. Ultimele două partide au fost câştigate de Simo, în 2019, la Billie Jean King Cup, scor 6-4, 6-0, şi în 2018, în finala de la Shenzen, scor 6-1, 2-6, 6-0. Prima confruntare directă dintre cele două a avut loc în 2017, tot la Shenzen, când jucătoarea din Cehia s-a impus în trei seturi, 6-3, 4-6, 7-5.

Dacă va trece de Katerina Siniakova în primul tur, Halep va putea da peste Tamara Zidansek sau peste o jucătoare venită din calificări. În sferturi, Simo ar avea o sarcină mai dificilă, urmând să o întâlnească pe Amanda Anisimova. Dacă ajunge în penultimul act, Halep ar putea da peste Bianca Andreescu sau Daria Kasatkina. În cele din urmă, în finală, românca s-ar duela pentru trofeu cu Angelique Kerber sau Belinda Bencic.

Simona Halep este singura româncă de pe tabloul de simplu al turneului de la Bad Homburg. Simo se pregăteşte pentru al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, ce va debuta pe 27 iunie. La ultima participare la All England Club, în 2019, românca a reuşit să câştige trofeul, după o finală cu Serena Williams. Simo nu a participat la ediţia de anul trecut a turneului, din cauza accidentărilor ce au ţint-o departe de teren câteva luni.

Recomandări
  • Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur la Eastbourne
  • Românca se pregăteşte de Wimbledon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și