Închide meniul

Sorana Cîrstea va fi antrenată de Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona Halep a câştigat Wimbledon

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 iunie 2022, 14:38

Sorana Cîrstea va fi antrenată de Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona Halep a câştigat Wimbledon

Sorana Cîrstea va fi antrenată de Daniel Dobre

Sorana Cîrstea, în timpul unei partide/ Profimedia

Sorana Cîrstea va fi antrenată de Daniel Dobre, antrenorul care a ajutat-o pe Simona Halep să triumfe la Wimbledon, în 2019. Halep l-a demis pe Dobre după Australian Open 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea urmează să pună punct colaborării cu Adrian Cruciat, antrenor care o pregătea din 2019. Daniel Dobre ar urma să o pregătească pe sportiva de pe locul 36 WTA după turneul de la Birmingham, premergător Wimbledon.

Sorana Cîrstea va fi antrenată de Daniel Dobre, fostul antrenor al Simonei Halep

Sorana Cîrstea participă în această perioadă la turneul de la Birmingham. După această competiţie, Sori va face o schimbare majoră, chiar înainte de Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Turneul de la All England Club va debuta

În locul lui Adrian Cruciat, actualul antrenor al Soranei Cîrstea, va veni Daniel Dobre, anunţă hotnews.ro. Alături de Cruciat, Sorana a câştigat turneul de la Istanbul în 2021, şi a jucat finala turneului de la Strasboutg, în acelaşi an.

Daniel Dobre a rămas fără angajament de la finalul lunii ianuarie, când Simona Halep l-a pus pe liber după eliminarea de la Australian Open din optimi, suferită în faţa lui Alize Cornet. Pe lângă Dobre, Halep l-a demis la momentul respectiv şi pe Adrian Marcu. 3 luni mai târziu, Halep l-a numit antrenor pe Patrick Mouratoglou, cel care a pregătit-o pe Serena Williams timp de 10 ani.

Reclamă

Simona Halep a avut mai multe colaborări cu Daniel Dobre, de-a lungul timpului. În 2019, Dobre a fost alături de Halep la wimbledon, când constănţeanca a reuşit să câştige cel de-al doilea turneu de Grand Slam din palmares, după Roland Garros 2018.

Dobre a lucrat alături de Simona Halep şi din postura de antrenor secund, fiind alături de româncă în 2014, la Turneul Campioanelor, şi în 2016, la Wimbledon.

Simona Halep – Lesia Tsurenko 6-1, 6-4! Simo se califică în optimi la Birmingham

Simona Halep, locul 20 WTA şi favorită 2, a învins-o pe sportiva ucraineană Lesia Tsurenko, numărul 116 WTA, scor 6-1, 6-4, şi s-a calificat în turul doi al turneului de categorie WTA 250 de la Birmingham.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a început cu break primul set şi apoi a continuat în acelaşi mod, adjudecându-l cu 6-1, după 31 de minute. În setul 2, Halep a fost condusă cu 3-1, dar a reuşit să revină şi să se impună cu 6-4, după 47 de minute.

Tsurenko a primit îngrijiri medicale la vestiare, la scorul de 3-3. În turul doi, Halep va evolua contra britanicei Harriet Dart, locul 100 mondial.

Simona Halep – Harriet Dart, în optimi la Birmingham

Simona Halep a câştigat primul meci pe iarbă după trei ani. Ultima partidă disputată pe această suprafaţă a fost chiar finala de la Wimbledon din 2019, câştigată în faţa Serenei Williams.

Simona Halep o va întâlni pe Harriet Dart în optimi la Birmingham. Dart ocupă locul 106 în clasamentul WTA. Aceasta este favorita publicului la turneul de la Birmingham, şi a beneficiat de un wild card din partea organizatorilor. În primul tur, jucătoarea din Regatul Unit a trecut de Camila Osorio în minimum de seturi, scor 6-2, 6-0.

Simona Halep şi Harriet Dart se află la a doua întâlnire directă. Prima a avut loc în 2020, în turul 2 de la Australian Open. Simo se impunea atunci clar, cu scorul de 6-2, 6-4, în puţin peste o oră de joc.

 

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și