Închide meniul

Stere Halep a vorbit despre cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep: „Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2023, 10:20

Reclamă
Stere Halep a vorbit despre cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep: „Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe!

Stere Halep, anunţ despre cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep

Colaj Hepta

Stere Halep a vorbit despre cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep, după FCSB – Farul Constanţa 2-1. Acesta a spus că este încrezător că fiica sa îşi va demonstra nevinovăţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stere Halep este încrezător că Simona Halep va scăpa de suspendarea din cauza dopajului şi va reveni pe terenurile de tenis. Acesta a spus că Halep ar putea primi un verdict pe 30 aprilie, atunci când a fost stabilit termenul.

Stere Halep a vorbit despre cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep

E bine. Încă nu știm nimic. Cum așteptați dumneavoastră, așa așteptăm și noi. Nu știm ce se întâmplă. Termenul a fost stabilit inițial pe 28, dar din câte am înțeles a fost amânat pentru 30. Suntem bine. Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe”, a spus Stere Halep la finalul meciului de pe Arena Naţională.

Simona Halep nu se va retrage din tenis! „Sper să fie nevinovată şi să găsească ea o variantă să fie despăgubită”

Simona Halep nu se va retrage din tenis! Anunţul a fost făcut de fostul ei colaborator, Dragoş Luscan, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE. Simo nu a mai jucat niciun meci oficial de la finalul lunii august, de la US Open.

„E una dintre cele mai mari sportive pe care le-a avut ţara asta. Îmi pare rău că trece prin aceste momente. Mă îngrijorează că se prelungeşte atât de mult situaţia. Sper să nu fie o pedeapsă, dar deja stă de foarte mult timp şi nu ştie ce să facă.

Reclamă

Deja, practic, ea ispăşeşte o suspendare. Nu joacă de atât de mult timp. Sper să fie nevinovată şi să găsească ea o variantă să fie despăgubită pentru această perioadă. Sunt amărât şi nici nu o pot ajuta. Cu siguranţă nu este acesta finalul de carieră pentru Simona Halep”, a spus Luscan, la AS.ro LIVE.

Dragoş Luscan a fost, de-a lungul timpului, alături de marii sportivi ai României. A colaborat cu Simona Halep, Cristina Neagu, David Popovici, Horia Tecau și Florin Mergea, pregătindu-i fizic și susținându-i în atingerea performanțelor lor. De asemenea, Dragoș Luscan a fost preparator fizic şi la CSM Bucureşti.

Ce cotă are Simona Halep la câștigarea Roland Garros 2023

Ce cotă are Simona Halep la câștigarea Roland Garros 2023 surprinde pe toată lumea, mai ales că românca este suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat.

Reclamă 4 / 0/3

Halep nu a mai jucat niciun meci oficial de 7 luni, din primul tur de la US Open 2022, unde pierdea cu Snigur, pe 29 august. În octombrie, ea a anunțat că a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Chiar și așa, ea are o cotă interesantă la adjudecarea Openului francez din acest an.

Simona Halep are o cotă de 20 pentru cucerirea celui de-al treilea trofeu de Grand Slam al carierei. Doar nouă jucătoare au cote mai mici decât Simo. Iga Swiatek este principala favorită a bookmakerilor, cu o cotă de 1.90.

Ons Jabeur (10), Paula Badosa (15), Coco Gauff (15), Elena Rybakina (17), Barbora Krejcikova (17.50), Aryna Sabalenka (18), Maria Sakkari (18) și Caroline Garcia (18) sunt considerate a avea șanse mai mari decât Halep.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și