Închide meniul

Stere Halep, prima reacţie după ce Simona a fost oficial acuzată de dopaj: „Poate să dea şi 100 de ani suspendare. Noi suntem curaţi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 noiembrie 2022, 14:37

Stere Halep, prima reacţie după ce Simona a fost oficial acuzată de dopaj: „Poate să dea şi 100 de ani suspendare. Noi suntem curaţi

Stere Halep, prima reacţie după ce Simona a fost oficial acuzată de dopaj

Stere Halep şi Simona Halep

Stere Halep a avut prima reacţie după ce Simona Halep a fost oficial acuzată de dopaj cu Roxadustat. „Simona este optimistă”, este mesajul clar al tatălui campioanei noatre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a fost provizoriu suspendată din tenis şi riscă până la 4 ani de interdicţie în tenis. Simo are termen 20 de zile să conteste rezultatele testelor anti-doping, care au ieşit pozitive.

Stere Halep, prima reacţie după ce Simona a fost oficial acuzată de dopaj

„Indiferent cum, şi 20 de ani să dea, noi suntem curaţi. Simona e curată 100%. Poate să dea şi 100 de ani suspendare. Noi suntem curaţi ca lacrima în faţa Domnului”, a spus Stere Halep, citat de observatornews.ro.

Simona Halep luptă pentru dreptate, după ce a fost depistată cu Roxadustat, o substanţă interzisă în rândul sportivilor. Reprezenţanţii agenţiei care vor audia cazul româncei au oferit ultimele detalii despre stadiul în care se află procesul acesteia.

Ultimatum pentru Simona Halep, după ce a fost suspendată pentru dopaj

Paul Ciucur a dezvăluit că faza de investigaţie în cazul de dopaj al Simonei Halep a luat sfârşit, iar acum românca este nevoită să ia o decizie, fiind oficial acuzată că s-a dopat. Astfel, Simo va trebui fie să conteste decizia prin care este acuzată că a consumat substanţe interzise, fie să îi pună capăt.

Reclamă

Reprezentantul Sport Resolutions, agenţia care se ocupă de litigiile din sport, a mai dezvăluit că românca poate primi o pedeapsa mai mică de patru ani, doar în cazul unui „acord de recunoaştere”. De asemenea, dacă Simo va face contestaţie, audierile nu vor fi făcute publice.

„Faza de investigație a luat sfârșit! De acum înainte, Simona Halep are la dispoziție 20 de zile, fie să conteste actul de acuzare, fie să încheie, există și această posibilitate, un acord de recunoaștere care i-ar reduce de la 4 ani, cât este sancțiunea standard, la 3 ani.

Având în vedere că atât la proba A cât și la proba B, sportiva, și sportivii în general, nu doar ea, participă în mod direct: ei pun proba în aceste recipiente și, mai mult decât atât, au ocazia, dreptul și ocazia de a fi prezenți, personal sau prin reprezentant, la deschiderea probei B, așa cum a fost cazul nostru, o contra-expertiză, este o variantă cu șanse foarte mici de contestare”, a declarat Paul Ciucur, pentru TVR 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Prima reacţie a lui Stere Halep după ce Simona a fost acuzată oficial de dopaj
  • Simona Halep a fost găsită dopată

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și