Închide meniul

Surpriză de proporţii la Roma! Carlos Alcaraz, liderul ATP, eliminat în optimi de locul 135 mondial

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 17:36

Reclamă
Surpriză de proporţii la Roma! Carlos Alcaraz, liderul ATP, eliminat în optimi de locul 135 mondial

Carlos Alcarz, liderul ATP, eliminat în optimi la Roma de locul 135 mondial

Carlos Alcaraz, după ce a fost eliminat de la Roma/ Profimedia

Carlos Alcaraz, liderul ATP, a fost eliminat în optimi la turneul Masters 1000 de la Roma de către locul 135 mondial. Fabian Marozsan a furnizat mare surpriză, şi l-a eliminat pe iberic, în minimum de seturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos ALcaraz va redeveni lider mondial luna viitoare, după turneul de la Roma. Ibericul de 20 de ani va fi astfel principalul favorit la al doilea turneu de Grand Sam al anului, Roland Garros.

Carlos Alcaraz, liderul ATP, eliminat în optimi la Roma de locul 135 mondial

Fabian Marozsan l-a învins în minimum de seturi pe Carlos Alcaraz, scor 6-3, 7-6 (7/4), după un meci care a durat o oră şi 42 de minute.

Ibericul de 20 de ani a fost astfel învins de maghiarul care nu câştigase niciodată un meci în circuitul ATP înainte de acest turneu de la Roma.

În turul următor, Marozsan, în vârstă de 23 de ani, va încerca să se califice în sferturile de finală împotriva croatului Borna Coric (numărul 16).

Reclamă
Reclamă 4

Fabian Marozsab se află pe tabloul principal de la Roma, după ce a venit din calificări. Până la victoria cu Alcaraz, maghiarul de pe locul 135 ATP i-a mai învins pe Lehecka şi Moutet, în primele două tururi.

Vezi mai jose video cu finalul meciului Carlos Alcaraz – Fabian Marozsan

Reclamă

Carlos Alcaraz, primul jucător din afara Big 4 care e cap de serie 1 la Roland Garros, în ultimii 20 de ani

Carlos Alcaraz e primul jucător din afara Big 4 care e cap de serie 1 la Roland Garros, în ultimii 20 de ani. El a redevenit numărul unu mondial în timpul turneului de la Roma.

Alcaraz va fi favoritul principal la Openul francez și sfârșește o dominație de 20 de ani a celor 4, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Roger Federer și Andy Murray.

Ultimul jucător care era cap de serie 1 în afară de cei patru a fost Lleyton Hewitt. În 2003, australianul era însă învins de Tommy Robredo, în turul al treilea, iar turneul era câștigat de Juan Carlos Ferrero.

Alcaraz vine la Paris după un sezon de zgură excelent, în care și-a trecut deja în cont două titluri, la Barcelona și Madrid.

Și bookmakerii îl consideră tot pe Carlos Alcaraz principalul favorit la Roland Garros. El are o cotă de 2.20 să se impună la Paris, acolo unde nu știm încă dacă îl vom vedea pe cel mai bun jucător din istorie pe suprafața portocale, Rafael Nadal.

Novak Djokovic e cotat cu șansa a doua, având o cotă de 3.50, iar Stefanos Tsitsipas (8), Casper Ruud (12), Holger Rune (15) și Jannik Sinner (15) se află și ei pe lista favoriților.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:00

LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

16:33

Fernando Alonso trimite noi săgeţi către FIA, după cursa de sprint din Austria: „Sunt spaniol şi nu vreau să am probleme”

16:28

„O mândrie absolută!” Ce a spus Radu Drăguşin despre Ianis Hagi, după calificarea istorică a României în optimi la EURO 2024

15:43

Petrolul, amical de gală cu Fenerbahce! Cum s-au descurcat „lupii” împotriva echipei lui Jose Mourinho

15:21

Rafael van der Vaart, avertisment înainte de România – Olanda! Care sunt vedete care le pot pune probleme tricolorilor

15:12

VIDEOOliver Bearman a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 2 al Austriei! Marea cursă, duminică (11:00; AntenaPLAY)

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și