Închide meniul

Topul în care Simona Halep şi-a surclasat adversarele! „Dacă am face un film despre asta, ar juca rolul principal”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2021, 16:08

Topul în care Simona Halep şi-a surclasat adversarele! „Dacă am face un film despre asta, ar juca rolul principal

Reacția lui Daniel Dobre după ce Simona Halep s-a calificat în finala Melbourne Summer Set 1

Profimediaimages

Astfel, la ediţia din 2021 de la Australian Open, românca a fost jucătoarea care a acoperit cea mai mare distanţă pe terenul de joc, 9.26 kilometri. A doua la acest capitol a fost Jennifer Brady (7.46 km), iar podiumul a fost completat de Marketa Vondrousova (7.44 km).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, performanţă specială la Australian Open 2021

„Dacă am face un film despre distanţa acoperită pe teren de jucătoarele de pe tabloul feminin de la ediţia din 2021, Simona Halep ar juca rolul principal”, e mesajul postat pe contul oficial de Twitter al competiţiei.

Simo s-a oprit în sferturi la AO, fiind eliminată de Serena Williams (3-6, 3-6). Cea mai mare performanţă obţinută de Simona Halep la Australian Open a fost finala din 2018. Ea a pierdut dramatic ultimul act în faţa lui Caroline Wozniacki, chiar dacă a condus cu 4-3 şi break în faţă, în decisiv (6-7, 6-3, 4-6).

Simona Halep a dezvăluit marele obiectiv pentru 2022

Simona Halep a plecat pentru a participa la cele trei turnee din Australia. Halep a vorbit şi despre marele său obiectiv pentru 2022. Vrea să revină în TOP 10. Crăciunul l-a petrecut în casă, alături de naşii săi.

Reclamă

Simona Halep încă nu promite trofee, chiar dacă a anunţat că este bine din punct de vedere fizic şi psihic. Halep va participa la 3 turnee în luna ianuarie: Melbourne Summer Set, Sydney şi Australian Open. Marele său obiectiv pentru 2022 este revenirea în TOP 10.

„Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să nu mai am accidentări. A fost un an greu, acum trebuie să văd cum o să fie acesta. Nu pot să spun ca anii trecuţi că sigur voi face treabă pentru că sunt pregătită fizic şi psihic. Sunt pregătită, dar nu ştiu ce va fi. Visul meu este să ajung din nou în top 10„, a spus Simona Halep la plecarea din România.

Simona Halep a petrecut Crăciunul în familie de teama tulpinii Omicron

Simona Halep a evitat petrecerile de Crăciun. A preferat să îl petreacă într-un cerc restrâns, de teama tulpinii Omicron.

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost la naşi, a fost o zi frumoasă. Nu am ieşit şi m-am protejat, de teama de Omicron. Au fost zile frumoase şi acum sunt gata de plecare. A fost Moş Crăciun bun cu mine. De altfel, în fiecare zi este pentru că am o viaţă frumoasă. Eu am făcut bradul pentru că îmi place să îl fac. În fiecare an, când sunt acasă, eu îl împodobesc. Ultii doi ani, i-am petrecut acasă. A fost diferit”, a mai spus Simona Halep.

Recomandări
  • Simona Halep a acoperit cea mai mare distanţă la AO 2021
  • Simo a fost învinsă în sferturi de Serena Williams, 3-6, 3-6

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și