Închide meniul

Australian Open 2021 | Simona Halep – Serena Williams 3-6, 3-6. Simona Halep a ratat calificarea în semifinale. Serena, prea puternică pentru româncă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2021, 9:00

Australian Open 2021 | Simona Halep – Serena Williams 3-6, 3-6. Simona Halep a ratat calificarea în semifinale. Serena, prea puternică pentru româncă

ProfimediaImages

Simona Halep - Serena Williams LIVE TEXT Australian Open 2021

Simona Halep – Serena Williams 3-6, 3-6

Update: Simona Halep – Serena Williams 3-6, 3-6. Serena Williams s-a calificat în semifinalele la Australian Open 2021. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Simona Halep – Serena Williams 3-6, 3-5. Serena Williams la doar un game distanţă de semifinale. 

Update: Simona Halep – Serena Williams 3-6, 3-4. Serena Williams a făcut break-ul după un game halucinant. A avut nevoie de 6 mingi de break. 

Update: Simona Halep – Serena Williams 3-6, 3-3. Serena Williams a egalat în setul al doilea. 

Update: Simona Halep – Serena Williams 3-6, 3-2. Încă un break în setul al doilea. Serena Williams revine imediat după ce şi-a pierdut serviciul. 

Reclamă

Update: Simona Halep – Serena Williams 3-6, 3-1. Simona Halep reuşeşte al doilea break în acest set. 

Update: Simona Halep – Serena Williams 3-6, 2-1. Incredibil. Serena Williams a reuşit să facă rebreak-ul. 

Update: Simona Halep – Serena Williams 3-6, 2-0. Break Simona Halep. Campioana noastră a reuşit al doilea break al meciului. 

Reclamă 4 / 0/3

Update: Simona Halep – Serena Williams 3-6, 1-0. Simona Halep conduce pentru prima dată în meci.

Update: Simona Halep – Serena Williams 3-6. Serena Williams câştigă primul set cu Simona. 

Update: Simona Halep – Serena Williams 3-5. Simona Halep îşi câştigă serviciul şi trebuie să facă break-ul pentru a rămâne în set. 

Update: Simona Halep – Serena Williams 2-5. Cea mai mare diferenţă a meciului! Simona va servi pentru a rămâne în set. 

Update: Simona Halep – Serena Williams 2-4. Simona Halep îşi pierde serviciul într-un game în care a făcut şi prima dublă greşeală a meciului. 

Update: Simona Halep – Serena Williams 2-3. Serena revine în avantaj. Şi-a făcut serviciul cu ceva emoţii. Simona începe să pună presiune şi pe serviciul jucătoarei din SUA.

Update: Simona Halep – Serena Williams 2-2. Simona reuşeşte să egaleze şi pune presiune pe Serena Wlliams. Echilbru perfect în startul meciului.

Reclamă

Update: Simona Halep – Serena Williams 1-2. Formidabil! Simona Halep revine fantastic şi face rebreak-ul. Putere de luptă fantastică pentru Simo. 

Update: Simona Halep – Serena Williams 0-2. Serena Williams a făcut primul break al meciului. Marea campioană din SUA a reuşit câteva lovituri fabuloase. 

Update: Simona Halep – Serena Williams 0-1. Serena Williams a servit prima în meci şi a câştigat primul game. 

Update: Simona Halep – Serena Williams a început! Serveşte jucătoarea din SUA.

Update: Simona Halep şi Serena Williams au apărut pe teren. 

Update 16 februarie – 09.20: Motivul pentru care Naomi Osaka nu vrea să joace cu Simona Halep în semifinale la Australian Open 2021. Nipona s-a calificat deja în semifinalele de la Australian Open şi va juca în cu învingătoarea dintre Simona Halep şi Serena Williams

Update 16 februarie – 08.20: Simona Halep şi-a aflat adversara din semifinale, în cazul în care o va învinge pe Serena Williams. Halep ar putea juca cu Naomi Osaka. Nipona a învins-o în sferturi pe Su-Wei Hsieh. Detalii AICI

UPDATE 23:35: Simona Halep – Serena Williams LIVE TEXT | Cristian Tudor Popescu se aşteaptă la un meci formidabil. "Va fi suspans şi vom asista la o premieră la Australian Open 2021"

UPDATE 21:25: Simona Halep – Serena Williams LIVE TEXT | Kira Hagi îi face galerie Simonei. Campioana de la Wimbledon a primit un mesaj emoţionant de la fiica lui Gică Hagi.

UPDATE 15:30: Simona Halep – Serena Williams LIVE TEXT | Serena Williams se află într-o formă de vis la Australian Open. Ea a uitat de durerile cauzate de accidentările la tendonul lui Ahile. 

"Nu m-am mai gândit la accidentarea mea la tendonul lui Ahile. E atât de bine să nu mă gândsesc la asta. Am avut problema asta din 2018. Nu mai vreau această problemă din nou. E atât de bine doar să joc, să alerg şi să nu simt durerea. E o mare uşurare", a spus Serena, la conferinţa de presă.

Ştirea iniţială

Aceasta este întâlnirea cu numărul 12 dintre Simona şi Serena. Williams o conduce autoritar pe româncă, la acest capitol, cu 9-2. Totuşi, după cum spune chiar şi Patrick Mouratoglou, victoria de la Wimbledon 2019 i-a deschis Simonei noi uşi pentru o partidă contra celei mai bune sportive din istorie. 

"Cred că Simona a făcut un meci perfect la Wimbledon. Va fi un proces diferit pentru ea, pentru că ştie că poate juca astfel contra Serenei. Nu reuşise asta niciodată înainte. Ea va avea mai multă încredere, dar noi suntem pregătiţi pentru asta", a declarat Mouratoglou.

Simona Halep – Serena Williams LIVE TEXT | Istoricul întâlnirilor directe 

Simona Halep – Serena Williams LIVE TEXT | Cum prefaţează Simona şi Serena meciul

Pentru Simona, un meci contra Serenei este un nou motiv de bucurie. Asta chiar dacă a trecut linia prima în doar două rânduri. Acum, Halep este pregătită pentru a o învinge din nou pe Williams, la fel cum a făcut-o la All England Club, cu aproape doi ani în urmă. Atunci, Simo a avut nevoie de doar 55 de minute. 

"Este cea mai bună, o legendă. Nu trebuie să mă concentrez prea mult pe faptul că joc împotriva ei. E mereu greu să te gândești la asta. Am adunat experiența necesară, am atâtea meciuri dispuatate împotriva ei.

Poimâine, vreau să mă simt bine pe teren și să dau tot ce am mai bun. O poți bate pe Serena doar dacă dai tot ce ai mai bun", a spus Simona, în interviul acordat pe teren, după victoria cu Iga Swiatek.

De partea cealaltă, Serena e dornică de revanşă. A recunoscut asta înainte să îşi afle adversara din sferturi. "În acest moment, mă simt pregătită atât pentru Simona, cât şi pentru Iga. E un sfert de finală de Grand Slam, toate adversarele sunt grele. Nu va fi o mare presiune pe mine, am fost în această fază a turneului de mai multe ori decât îmi amintesc.

Sunt pozitivă şi asta e atitudinea pe care trebuie să o am. Sunt pregătită pentru ambele jucătoare", a declarat Serena Williams, la conferinţa de presă de astăzi de la Melbourne.

Simona Halep – Serena Williams LIVE TEXT | Darren Cahill o avertizează pe Simona

Darren Cahill s-a declarat impresionat de forma fizică a fostului lider mondial, în vârstă de 39 de ani. Asta s-a văzut şi în timpul meciului câştigat cu Aryna Sabalenka. 

"Eu și Arti va trebui să găsit un plan ca să o învingă pe Serena. Dacă intri într-un meci cu Serena cu gândul doar să încerci să faci tot ce poți, cel mai probabil nu vei reuși asta. Probabil că vom vorbi cu Simona doar înainte de meci despre asta, îi voi trimite videouri pe care să le urmărească.

Serena Williams se mișcă bine, asta iese cel mai mult în evidență. Nu am mai văzut-o de multă vreme mișcându-se așa. Este capabilă să se apere mai mult. Dacă stai mult în puncte și dai multe mingi înapoi, era are puterea să întoarcă schimburile în favoarea ei”, a declarat Darren Cahill, într-o conferința de presă.

Simona Halep – Serena Williams LIVE TEXT | Serena e favorita bookmakerilor

Bookmakerii o consideră favorită pe Serena Williams în meciul de cinci stele cu Simona Halep, din sferturile de finală de la Australian Open.

Serena are o cotă, în medie, de 1.7 la câştigarea duelului de marţi dimineaţă, de la ora 10:00 (ora României). Cota Simonei s-a învârtit în jur de 2.1. Totuşi, bookmakerii consideră partida una echilibrată.

Simona Halep – Serena Williams LIVE TEXT | Australienii sunt nerăbdători. Cum arată tabloul complet

Australienii au început deja numărătoarea inversă pentru cel mai tare meci de la Melbourne. “Numărând minutule care au rămas până la Serena vs. Simona”, au scris reprezentanții de la Australian Open pe contul de Twitter. Mai jos, avem tabloul complet al sferturilor de finală.

Meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, din sferturile de finală de la Australian Open, se va disputa marţi, de la ora 10:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
  • Simona Halep - Serena Williams 3-6, 3-6
  • Simona Halep - Serena Williams a fost live text pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și