Închide meniul
Video

Simona Halep a dezvăluit marele obiectiv pentru 2022: „Visul meu este acesta!” „Simo” nu a mers la petreceri de Crăciun: „Nu am ieşit. M-am protejat de Omicron”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2021, 11:18 / Actualizat: 26 decembrie 2021, 16:29

Simona Halep a plecat în Australia

Captură Antena Sport

Simona Halep încă nu promite trofee, chiar dacă a anunţat că este bine din punct de vedere fizic şi psihic. Halep va participa la 3 turnee în luna ianuarie: Melbourne Summer Set, Sydney şi Australian Open. Marele său obiectiv pentru 2022 este revenirea în TOP 10.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a dezvăluit marele obiectiv pentru 2022

Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să nu mai am accidentări. A fost un an greu, acum trebuie să văd cum o să fie acesta. Nu pot să spun ca anii trecuţi că sigur voi face treabă pentru că sunt pregătită fizic şi psihic. Sunt pregătită, dar nu ştiu ce va fi. Visul meu este să ajung din nou în top 10„, a spus Simona Halep la plecarea din România.

Citește și:

Simona Halep a petrecut Crăciunul în familie de teama tulpinii Omicron

Simona Halep a evitat petrecerile de Crăciun. A preferat să îl petreacă într-un cerc restrâns, de teama tulpinii Omicron.

Am fost la naşi, a fost o zi frumoasă. Nu am ieşit şi m-am protejat, de teama de Omicron. Au fost zile frumoase şi acum sunt gata de plecare. A fost Moş Crăciun bun cu mine. De altfel, în fiecare zi este pentru că am o viaţă frumoasă. Eu am făcut bradul pentru că îmi place să îl fac. În fiecare an, când sunt acasă, eu îl împodobesc. Ultii doi ani, i-am petrecut acasă. A fost diferit”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep va juca la dublu, la Australian Open 2022, cu Gabriela Ruse

Simona Halep va face pereche cu Gabriela Ruse îm proba de dublu de la Australian Open 2022.

Reclamă

„Un privilegiu să joc dublu alături de idolul meu”, a scris Gabriela Ruse, pe contul oficial de Twitter, după ce a anunțat că va face pereche cu Simona Halep.

Şi eu sunt încântată, am făcut meciuri bune în America şi sper şi de datat aceasta să câştigăm câteva„, a spus şi Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și