Închide meniul

Tragedie în tenisul românesc! Unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep a decedat la 60 de ani

Sebastian Cristian Publicat: 15 ianuarie 2023, 8:59

Tragedie în tenisul românesc! Unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep a decedat la 60 de ani

Tragedie în tenisul românesc

Liviu Ursuleanu, în stânga / Libertatea.ro

  • Tragedie în tenisul românesc

Tragedie în tenisul românesc! Liviu Ursuleanu, unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep a decedat la 60 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunțul a fost făcut de Federația Românâ de Tenis. Ursuleanu suferea de o boală rară.

Tragedie în tenisul românesc! Unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep a decedat la 60 de ani

Deși Ion Țiriac s-a decis să-l ajute și l-a sprijinit în lupta sa cu boala, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru Liviu Ursuleanu. Fostul antrenor al Simonei Halep a decedat la 60 de ani.

Reclamă

„Doliu în tenisul românesc: A murit antrenorul Liviu Ursuleanu. Începutul de an aduce o veste tristă pentru tenisul românesc, întrucât antrenorul Liviu Ursuleanu, care începuse să lucreze la Federația Română de Tenis din 1 Decembrie 2022, a murit astăzi, 14 ianuarie 2023, pe patul de spital, la vârsta de 60 de ani, după o lungă și grea suferință.

Reclamă

Federația Română de Tenis este alături de familia fostului antrenor în aceste clipe grele și îi transmite sincere condoleanțe. Dumnezeu să îl odihnească în pace.”, a fost mesajul postat de Federația Română de Tenis.

Ion Ţiriac s-a decis să-l ajute pe Ursuleanu în momentul în care a aflat de drama prin care trece. Magnatul a contribuit la strângerea de fonduri necesare pentru operație, însă fostul antrenor a pierdut lupta cu boala pe patul de spital.

Liviu Ursuleanu a fost unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep. El a fost și antrenor al echipei de Fed Cup a României, între 1992 și 1993, antrenor la lotul național în 2004 și vicepreședinte al Federației Române de Tenis între anii 2009 și 2013.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Năstase, verdict sumbru după ce Simona Halep a ratat Australian Open

Ilie Năstase a oferit un verdict sumbru, după ce Simona Halep a ratat participarea la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Fostul lider ATP susține că românca este o pierdere pentru organizatorii australieni.

Ilie Năstase a oferit un verdict sumbru, după ce Simona Halep a ratat participarea la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Fostul lider ATP susține că românca este o pierdere pentru organizatorii australieni.

Simona Halep este marea absentă de la Australian Open. Românca nu a putut participa, deoarece este suspendată pentru dopaj încă din luna octombrie.

Ilie Năstase a declarat că așteaptă procesul Simonei Halep, pentru a putea speră să o revadă pe româncă din nou pe teren. Fostul lider mondial ATP susține că lipsa lui „Simo” de la Australian Open este o lovitură pentru organizatori, în condițiile în care Halep este finalista din 2018.

Mai mult decât atât, Ilie Năstase este pesimist și susține că nu se știe dacă românca va ma reveni vreodată pe teren.

„Este trist că Simona Halep nu este la Australian Open, dar asta este situaţia. Să aşteptăm procesul, să vedem ce se întâmplă. Pentru ea şi pentru toată lumea, procesul este cel mai important, până atunci nu avem de ce să ne dăm cu părerea.

Eu am evitat să vorbesc despre acest caz pentru că nu îl ştiu. Nici nu ştiu dacă se va mai întoarce sau când se va întoarce. Depinde foarte mult de probe, de proces, informaţii pe care eu nu le cunosc.

Reclamă

Astea le ştiu apropiaţii, staff-ul, familia. Nu eu. Sper doar să fie bine. Este o pierdere şi pentru organizatori că nu este Simona Halep acolo. Ea la orice turneu participă este printre favorite. Ca şi Novak Djokovic anul trecut. A fost o mare pierdere pentru cei de la Melbourne.

Dar, haideţi să vedem mai întâi ce se va întâmpla la proces, pentru că nimeni nu ştie ce va fi în viitor”, a declarat Ilie Năstase, pentru fanatik.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 13 apr., 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 12 aprilie
Antena Sport Update • 12 apr., 17:31
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 aprilie
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep
Tenis • 12 apr., 9:14
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep. Simo s-a retras de la Oeiras Ladies Open