Închide meniul

Emma Răducanu, prima reacţie după ce s-a calificat în semifinale la US Open 2021. A scris istorie la 18 ani. „Este un vis devenit realitate!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2021, 20:48

Emma Răducanu, prima reacţie după ce s-a calificat în semifinale la US Open 2021. A scris istorie la 18 ani. „Este un vis devenit realitate!

Emma Răducanu

Profimediaimages

Aflată pe locul 150 WTA, Emma Răducanu s-a impus chiar în faţa campioanei olimpice. A devenit prima jucătoare venită din calificări care ajunge până în careul de aşi de la US Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu – Belinda Bencic 6-3, 6-4

Belinda este o adversară puternică. M-a surprins la început, pentru că loveşte mingea puternic. A fost un meci dificil pentru mine şi mă bucur că am reuşit să mă impun. Vă mulţumesc mult pentru suportul acordat. Am o echipă minunată, ei mă ţin în priză. Am o echipă şi acasă, sunt în contact permanent.

Vă multumesc foarte mult. Aş fi vrut să fiţi cu mine aici. Se văd acum rezultatele muncii mele şi vă mulţumesc pentru susţinere. A părut atât de echilibrat. Am reuşit să câştig game-urile, am jucat punct cu punct. Am încercat să mă concentrez pe jocul meu. Belinda este o luptătoare. Este o persoană bună„, a declarat Emma Răducanu pentru eurosport.ro.

Emma Răducanu nu a pierdut niciun set la US Open 2021. Le-a eliminat, pe rând, pe Stefanie Voegele (6-2, 6-3), Shuai Zhang (6-2, 6-4), Sara Sorribes Tormo (6-0, 6-1), Shelby Rogers (6-2, 6-1) şi pe Belinda Bencic (6-3, 6-4).

Sunt fericită şi mă bucur că sunt în această fază a competiţiei. Nu prea îmi vine să cred, dar mă bucur de fiecare secundă petrecută aici. Bencic a câştigat aurul la Olimpiadă, este o jucătoare mare. Este un vis devenit realitate!„, a mai spus Emma Răducanu.

Reclamă

Pentru un loc în finală, Emma se va lupta cu câştigătoarea meciului Karolina Pliskova (4 WTA) – Maria Sakkari (17 WTA). Şi-a asigurat un cec de 675.000 de dolari şi 780 de puncte WTA. Va face un salt uriaş în ierarhia mondială. Emma Răducanu ocupă, în clasamentul LIVE, poziţia a 51-a!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și