Închide meniul

Emma Răducanu, răspuns savuros când a fost întrebată cum a reuşit să devină prima jucătoare din istorie care câştigă un Grand Slam după ce vine din calificări: „Îmi era foame!” Ce va face cu banii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2021, 14:44

Emma Răducanu, răspuns savuros când a fost întrebată cum a reuşit să devină prima jucătoare din istorie care câştigă un Grand Slam după ce vine din calificări: „Îmi era foame! Ce va face cu banii

Emma Răducanu a scris istorie la US Open

US Open Twitter

Până să pună mâna pe trofeu, Emma Răducanu a trebuit să câştige 10 meciuri. Întrebată cum crede că a reuşit să devină prima sportivă câştigătoare a unui turneu major după ce a jucat în calificări, ea a răspuns râzând: “Îmi era foame”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu a vorbit şi despre zilele care au trecut după finala de la US Open 2021, câştigată în faţa jucătoarei din Canada Leylah Fernandes, scor 6-4, 6-3.

Tot ce s-a întâmplat în ultimele zile a fost distractiv şi emoţionant. Am fost foarte ocupată, dar nu mă pot plânge deloc pentru că m-am simţit extraordinar la New York. Am avut câteva oportunităţi extraordinare şi sunt recunoscătoare că pot face lucrurile pe care le-am făctt. Sunt foarte fericită. Am jucat un tenis foarte bun împotriva unor adversare extrem de dificile şi m-am confruntat cu multă adversitate, în ciuda faptului că nu am pierdut niciun set. Acele seturi ar fi putut să se termine oricum, multe, pentru că au fost meciuri foarte strânse„, a mai spus Emma Răducanu, conform news.ro.

Emma Răducanu a mai spus că va lăsa banii câştigaţi părinţilor şi antrenorilor. Emma Răducanu va primi 2,5 milioane de dolari şi 2.000 de puncte WTA, iar adversara ei 1,25 de milioane de dolari şi 1.300 de puncte WTA. În urma acestui succes, jucătoarea cu origini româneşti a urcat 127 de locuri, până pe locul 23.

Emma Răducanu a menţionat că noaptea de după triumful de la turneul de la New York a fost probabil “cea mai specială” pe care a trăit-o vreodată. “Cel mai mult preţuiesc momentele petrecute cu echipa mea după victoria de la grand slam. Cred că aceea a fost probabil cea mai specială noapte trăită vreodată, când reflectam şi vorbeam despre ultimele trei săptămâni, despre călătorie, şi a fost un moment foarte frumos”, a afirmat ea.

Reclamă

Emma Răducanu a dezvăluit şi ce a învăţat de la părinţi

Răducanu, sportivă cu tată român şi mamă chinezoaică, ocupă acum locul 23 WTA, după ce săptămâna trecută era pe 150.

Lucrul pe care m-au învăţat părinţii mei fiind foarte critici este că am aşteptări foarte mari de la mine şi standarde ridicate. Cred că acesta este un lucru bun în general, dar poate şi uneori şi dăunător, pentru că aştepţi atât de mult de la tine şi vrei să fii perfectă, dar este imposibil să fii perfectă. Cred că am nevoie să îmbunătăţesc acest aspect, să mă mai relaxez.

Însă sunt de părere că aceste standarde şi etica de muncă pe care mi le-au insuflat din trecutul lor categoric m-au ajutat pentru că mă solicit la maxim de fiecare dată când intru pe teren. În fiecare zi încerc să maximizez ce am şi să îmi maximizez potenţialul”, a mai spus Răducanu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și