Închide meniul

Mats Wilander, șocat după ce Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la US Open 2022: „Un mare dezastru!”. Semnal uriaș de alarmă pentru româncă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 august 2022, 0:12

Mats Wilander, șocat după ce Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la US Open 2022: „Un mare dezastru!. Semnal uriaș de alarmă pentru româncă

Simona Halep, eliminată de la US Open 2022

Simona Halep, la pământ în timpul meciului cu Daria Snigur, la US Open 2022 / Profimedia

Mats Wilander a fost șocat după ce Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la US Open 2022 de debutanta Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6. Legendarul jucător a analizat prestația modestă a româncei și a tras concluziile după înfrângerea care a cutremurat Grand Slam-ul de la Flushing Meadows.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wilander consideră că „Simo” nu a găsit tactica potrivită în meciul cu tânăra de 20 de ani.

Mats Wilander, șocat după ce Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la US Open 2022

În plus, fostul mare jucător, campion la US Open în 1988, a scos în evidență faptul că Simona Halep continuă să aibă mari dificultăți atunci când joacă pe hard. Mats Wilander este de părere că „Simo” nu mai simte aceeași nevoie de a câștiga, ca în trecut.

„Snigur are un stil neortodox cu acea dreaptă, am văzut-o… O mare surpriză, mare victorie pentru ucraineancă și un mare dezastru pentru Simona… Halep nu și-a găsit ritmul, a greșit multe mingi.

(n.r. De ce nu se descurcă Simona prea bine la US Open?) Poate e prea rapidă suprafața, prea rapide mingile, în rest s-a descurcat bine la celelalte turnee de Grand Slam. Nu cred că a găsit tactica potrivită, nu a știut dacă să fie agresivă sau să joace defensiv… Pe iarbă, pe zgură, îi vine totul mult mai natural, pe hard îi e mai greu.

Reclamă

Cred că înainte se vedea când era frustrată că nu câștiga vreun meci, dar nu mai e la fel. Nu, nu îi convine când pierde vreun meci, da, continuă să lupte pentru victorii, dar nu mai simte aceeași nevoie de a câștiga. Să câștigi trebuie să fie cel mai important lucru din viața ta atunci când ești pe teren, iar Simonei pare să nu îi fie ușor să facă asta”, a spus Mats Wilander, pentru Eurosport.

Reacția presei internaționale, după ce Simona Halep a fost eliminată de Daria Snigur în primul tur de la US Open 2022

Presa internațională a reacționat imediat după eliminarea-șoc a Simonei Halep.

Aflată pe locul 124 WTA, Daria Snigur s-a aflat la prima confruntare cu o jucătoare din TOP 10. Pentru Simona este a 3-a eliminare în primul tur de la US Open în ultimele 5 prezențe la New York.

Reclamă 4 / 0/3

Site-ul WTA a aplaudat la scenă deschisă performanța fantastică reușită de Daria Snigur, care la finalul partidei a izbucnit în lacrimi și a dedicat victoria poporului ucrainean care suferă teribil din cauza războiului declanșat de Rusia.

„Prima apariție pe tabloul principal al unui Grand Slam se încheie cu emoții. Daria Snigur, jucătoare venită din calificări, a eliminat-o pe Simona Halep, aflată pe locul 7 WTA”, a scris WTA, pe contul oficial de Twitter.

De asemenea, presa ucraineană a sărbătorit la scenă deschisă victoria răsunătoare a Dariei, aflată la debutul său pe tabloul principal al unui Grand Slam.

„Jucătoarea din Ucraina Daria Snigur (124 WTA) a început aventura de la US Open cu o victorie. În primul tur, ucraineanca venită din calificări a eliminat în mod senzațional fostul lider WTA, Simona Halep.

Acesta a fost primul meci al Dariei cu o jucătoare din TOP 10 WTA. Halep a fost eliminată în primul tur de la US Open pentru a 3-a oară în ultimele 5 participări.

De notat că românca era considerată a doua favorită la câștigarea Grand Slam-ului de la Flushing Meadows. În turul următor, Snigur va juca împotriva învingătoarei dintre Magdalena Frech (103 WTA) și Rebecca Marino (106 WTA)”, a notat sport.ua.

Reclamă

Daria Snigur a izbucnit în lacrimi după ce a eliminat-o pe Simona Halep de la US Open 2022

Daria Snigur a izbucnit în plâns, după victoria uluitoare cu Simona Halep din primul tur de la US Open. Ucraineanca nu şi-a putut stăpâni emoţiile la finalul partidei.

Daria Snigur a mulţumit familie şi fanilor, la finalul meciului cu Simona Halep de la Openul American. A fost prima partidă pe tabloul principal pentru jucătoarea de 20 de ani.

„Sunt foarte fericită, e greu să spun ceva acum. Vreau să-i mulțumesc SImonei, pentru mine a fost o experiență deosebită să joc împotriva ei. Nu credeam că o s-o pot învinge. Vreau să le mulțumesc celor care m-au sprijinit astăzi.

Meciul acesta e pentru Ucraina, pentru familia mea, pentru fanii mei. Vreau să le mulţumesc tuturor!”, a declarat Daria Snigur, pentru Eurosport, după meciul cu Simona Halep.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și