Închide meniul

S-a jucat cel mai lung meci din istoria US Open! Dan Evans l-a învins pe Karen Haceanov după 5 ore și 35 de minute!

Alex Ioniță Publicat: 28 august 2024, 11:38

Reclamă
S-a jucat cel mai lung meci din istoria US Open! Dan Evans l-a învins pe Karen Haceanov după 5 ore și 35 de minute!

S-a jucat cel mai lung meci din istoria US Open!

Profimedia

S-a jucat cel mai lung meci din istoria US Open! Britanicul Dan Evans, locul 184 mondial, a câştigat marţi, trecând în primul tur de rusul Karen Haceanov, locul 22 mondial şi cap de serie 23. El s-a impus în cinci seturi, scor 6-7 (6), 7-6 (2), 7-6 (4), 4-6, 6-4 în 5 ore şi 35 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe reţeaua de socializare X, ATP l-a felicitat pe britanicul în vârstă de 34 de ani pentru victoria sa „în cel mai lung meci din istoria US Open”.Evans a fost condus cu 0-4 în ultimul set, înainte de a-l învinge pe Haceanov, în ciuda crampelor.

S-a jucat cel mai lung meci din istoria US Open!

Pe reţeaua de socializare X, ATP l-a felicitat pe britanicul în vârstă de 34 de ani pentru victoria sa „în cel mai lung meci din istoria US Open”.Evans a fost condus cu 0-4 în ultimul set, înainte de a-l învinge pe Haceanov, în ciuda crampelor, notează news.ro.

„A fost o luptă lungă, lungă. Cred că am jucat destul de bine în cea mai mare parte a meciului. Evident, am avut probleme fizice, dar şi el a avut”, a declarat Evans după victoria sa. „A fost un caz de cine putea rezista mai mult la sfârşit”.

Precedentul record de la US Open data din 1992, când suedezul Stefan Edberg l-a învins în semifinale pe americanul Michael Chang în 5 ore şi 26 de minute.

Reclamă
Reclamă

Jannik Sinner și Carlos Alcaraz s-au calificat în turul 2 de la US Open!

Jannik Sinner și Carlos Alcaraz s-au calificat în turul 2 de la US Open! Tenismanul italian, numărul unu mondial, a obținut calificarea în turul secund după ce l-a învins în patru seturi, 2-6, 6-2, 6-1, 6-2, pe americanul Mackenzie McDonald, marţi după-amiază la Flushing Meadows.

Sinner, care a cucerit în luna ianuarie primul său trofeu majore, la Australian Open, a sosit la New York după ce a obţinut al treilea său titlu de categoria Masters 1.000 la Cincinnati (Ohio), iar marţi a obţinut a 49-a sa victorie în 54 de meciuri disputate de la debutul sezonului 2024.

Italianul, aflat în centrul unei controverse după ce a fost exonerat în urma a două controale antidoping pozitive în luna martie, va înfrunta în meciul următor tot un reprezentant al Statelor Unite, Alex Michelsen, care a câştigat în trei seturi, 6-1, 7-5, 6-3, duelul cu compatriotul său Eliot Spizzirri, notează agerpres.ro.

Reclamă

Spaniolul Carlos Alcaraz, favoritul numărul trei al Grand Slam-ului newyorkez, a debutat la rândul său cu dreptul, impunându-se cu 6-2, 4-6, 6-3, 6-1 în faţa australianului Li Tu, ocupantul locului 186 în clasamentul ATP.

Alcaraz, campion la Roland Garros şi Wimbledon în acest an, a obţinut victoria după 2 ore şi 42 de minute de joc, iar în turul secund îl va avea ca adversar pe olandezul Botic van de Zandschulp (74 ATP).

Li Tu (28 ani), fostă speranţă a tenisului australian, a renunţat la cariera sa în sportul alb la 18 ani, dezgustat de rigoarea necesară pentru a ajunge în vârf, înainte de a reveni în circuit şase ani mai târziu, precizează AFP.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55 31 aug.

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52 31 aug.

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și