Închide meniul

Serena şi Venus Williams, ultimul meci în proba de dublu. US Open, reacţie savuroasă după retragerea americancelor: „Cineva taie ceapă aici”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2022, 9:48

Serena şi Venus Williams, ultimul meci în proba de dublu. US Open, reacţie savuroasă după retragerea americancelor: „Cineva taie ceapă aici

Serena şi Venus Williams, la US Open 2022

Serena şi Venus Williams, la US Open 2022/ Profimedia

Serena şi Venus Williams au disputat ultimul meci oficial în proba de dublu, la ediţia din acest an de la US Open. Cele două au scris istorie împreună, câştigând pentru prima dată Grand Slam-ul de casă în 1999.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena şi Venus Williams au ales să participe şi în proba de dublu în acest an la US Open. Perechea formată din cele două americance a fost învinsă încă din primul tur, de către Lucie Hradecka/Linda Noskova, scor 7-6 (5), 6-4.

Serena şi Venus Williams, ultimul meci în proba de dublu la US Open 2022

Surorile Williams au pus capăt colaborării din proba de dublu, după mai bine de 20 de ani. Serena este şi ea aproape de a se retrage din tenis, US Open fiind ultimul turneu al carierei.

După meciul istoric al celor două, organizatorii ultimului turneu de Grand Slam au postat un mesaj savuros. „Cineva taie ceapă aici”, au postat cei de la US Open, alături de o poză cu cele două mari sportive îmbrăţişându-se la finalul partidei.

Reclamă

Serena şi Venus Williams au cucerit 14 trofee de Grand Slam la dublu. Pe lângă acestea, se mai adaugă şi trei medalii de aur la Jocurile Olimpice, cât şi o ediţie a Cupei Billie Jean King Cup. La US Open, americancele au triumfat de două ori, turneul de mare şlem la care au devenit „regine” de cele mai multe ori fiind Wimbledon, cu 6 titluri câştigate.

Serena Williams, victorie uriaşă la US Open 2022

Serena Williams a obţinut o victorie uriaşă la US Open 2022. Americanca a bătut-o pe ocupanta locului 2 WTA, Anett Kontaveit, 7-6, 2-6, 6-2 şi s-a calificat în turul 3 de la Flushing Meadows, ultimul turneu al carierei ei.

Americanca a învins-o pe favorita 2 după două ore şi 27 de minute, în urma celui mai bun meci făcut de ea în 2022. Pentru Serena, urmează duelul din runda a treia cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 46 WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Serena Williams rămâne una dintre cele mai iubite sportive din Statele Unite. Dovadă stă şi bucuria ieşită din comun a lui Tiger Woods, după ultimul punct al meciului Williams – Kontaveit. „A fost un privilegiu să o urmăresc pe cea mai bună”, a scris acesta pe Twitter.

În urma acestei partide de la Flushing Meadows, Serena Williams a devenit prima sportivă de cel puţin 40 de ani care învinge o jucătoare din Top 3 WTA. Când a fost întrebată dacă e surprinsă de nivelul atins, Williams a avut un răspuns genial.

„Ce? Sunt doar Serena, ştii. Sincer, după ce am pierdut setul 2, m-am gândit că următorul poate fi ultimul şi că trebuie să dau totul. Am dat tot ce am avut mai bun şi sunt entuziasmată, să fiu sinceră”, a spus Serena, la interviul acordat pe teren.

Recomandări
  • Serena şi Venus Williams au disputat ultimul meci în proba de dublu
  • Americancele au fost învinse în turul trei la US Open

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și