Închide meniul

Sfatul primit de Sorana Cîrstea de la antrenorul Thomas Johansson în timpul meciului cu Muchova: „N-ar trebui să o umilească”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 septembrie 2023, 8:23

Sfatul primit de Sorana Cîrstea de la antrenorul Thomas Johansson în timpul meciului cu Muchova: „N-ar trebui să o umilească

Sfatul primit de Sorana Cîrstea de la antrenorul Thomas Johansson în timpul meciului cu Muchova

Sorana Cîrstea, în timpul meciului cu Karolina Muchova / Profimedia Images

Moment neobişnuit în timpul sfertului de finală al Soranei Cîrstea de la US Open. Sfatul primit de Sorana Cîrstea de la antrenorul Thomas Johansson a fost unul considerat drept bizar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camerele video au surprins totul. Se întâmpla în primul set, atunci când Karolina Muchova o conducea pe Cîrstea cu 4-0. În cele din urmă Muchova avea să îşi adjudece setul cu 6-0. Jucătoarea din Cehia a câştigat şi cel de al doilea set, cu 6-3.

Sfatul primit de Sorana Cîrstea de la antrenorul Thomas Johansson în timpul meciului cu Muchova

Sorana Cîrstea a mers la antrenorul ei să îi ceară un sfat în primul set, atunci când lucrurile nu erau deloc în regulă.

Trimite mingea în zona albastră, trimite în spatele ei când ai ocazia, haide, acum”, i-a transmis Thomas Johansson Soranei.

Așa sfat pentru Sorana Cîrstea: ‘Trimite mingea în zona albastră’”, a fost descrierea clipului video publicat pe contul de Twitter al turneului de Grand Slam.

Reclamă

Internauţii au reacţionat dur la sfatul neobişnuit dat de Thomas Johansson. ”Care albastru? Din interiorul sau din exteriorul terenului?”, ”Cred că antrenorul n-ar trebui să o umilească pe Cîrstea. Comentariul e dur. Întreaga lume ascultă și vede. Săraca! Mult succes în următorul turneu, Sorana”, ”Când o spui așa…”, ”Asta spune totul” şi ”Tocmai am auzit cel mai prost sfat”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor.

Sorana Cîrstea – Karolina Muchova 0-6, 3-6. „Sori”, eliminată de la US Open 2023 în sferturi

Sorana Cîrstea – Karolina Muchova 0-6, 3-6. Românca a fost eliminată de a 10-a jucătoare a lumii din sferturile de finală de la US Open 2023. „Sori” a pierdut unul dintre cele mai importante meciuri ale carierei și s-a oprit din drumul spre câștigarea trofeului de Grand Slam.

Reclamă 4 / 0/3

Aflată pe locul 30 WTA, Cîrstea nu a avut startul de meci pe care îl dorea. A pierdut fără drept de apel primul set, la zero. Sorana a impresionat în debutul actului secund și a reușit break-ul. Totuși, Muchova a revenit spectaculos și a obținut calificarea. Va juca în semifinale cu Coco Gauff.

Este un vis spulberat pentru Cîrstea. Putea fi a treia jucătoare din România care ajunge în semifinale la US Open, după Irina Spîrlea (1997) și Simona Halep (2015).

Sorana Cîrstea, performanţă cu care a intrat în istorie, la US Open

Sorana Cîrstea a reuşit o performanţă cu care a intrat în istorie, la US Open 2023, după calificarea în sferturile de finală de la Flushing Meadows. Sori a devenit cea mai în vârstă jucătoare care ajunge în premieră între primele 8 la ultimul Grand Slam al anului.

Sorana s-a calificat pentru a doua oară în carieră în sferturile de finală ale unui turneu major, după Roland Garros 2009. Pe parcurs, ea a reuşit şi două super-victorii, cu Elena Rybakina şi Belinda Bencic.

La 33 de ani şi 5 luni, Sorana ecea mai în vârstă sportivă care atinge pentru prima oară sferturile de finală de la US Open. A reuşit performanţa la a 15-a prezenţă la Flushing Meadows. Ea ajunsese maximum în turul 3, în trei rânduri, 2009, 2019 şi 2020.

Duelul dintre Sorana Cîrstea şi Karolina Muchova a avut loc miercuri dimineaţă, de la ora 02:00, live text pe as.ro. Din păcate, Sorana a trebuit să se recunoască învinsă, cu scorul de 0-6, 3-6.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și