Închide meniul

Sorana Cîrstea, conferinţă de presă rapidă după eliminarea de la US Open! A răspuns la două întrebări

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 septembrie 2023, 13:28

Sorana Cîrstea, conferinţă de presă rapidă după eliminarea de la US Open! A răspuns la două întrebări

Sorana Cîrstea, conferinţă de presă rapidă după eliminarea de la US Open!

Sorana Cîrstea, la conferinţa de presă de după meciul cu Karolina Muchova

Sorana Cîrstea, conferinţă de presă rapidă după eliminarea de la US Open! Românca a avut de răspuns la doar două întrebări după ce a fost învinsă de Karolina Muchova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sori” a reuşit să îşi adjudece numai 3 game-uri în sfertul de finală, scorul fiind net în favoarea cehoaicei: 6-0, 6-3.

Sorana Cîrstea, conferinţă de presă rapidă după eliminarea de la US Open!

Cum ți s-a părut felul în care ea a jucat azi?”, a fost prima întrebare pe care jurnaliştii i-au pus-o Soranei Cîrstea la conferința de presă.

Cred că a fost jucătoarea mai bună în seara asta. Cu siguranță că a evoluat mai bine decât mine. Cred că momentul cheie al primului set a venit la scorul de 3-0, când am disputat acel game foarte lung.

În următorul game am avut 40-15 și aș fi putut reduce din diferență. Cred că soarta jocului ar fi fost una diferită dacă profitam de acea șansă. Dar ea a jucat foarte bine pe durata întregii partide și avea soluții în orice situație. O felicit. Merită această victorie”, a răspuns Sorana Cîrstea.

Reclamă

Crezi că felul în care ea joacă îi va pune probleme lui Gauff (n.r. – Coco), pe care o întâlnește în semifinale?”, a fost întrebată ulterior tenismena din România.

Pe Karolina am întâlnit-o de câteva ori. Cu Coco nu m-am duelat încă, deci nu pot spune cu exactitate ce se poate întâmpla. Dar va fi un meci dificil și tot ce spun e că ea a jucat mai bine decât mine azi, atât”, a răspuns Sorana Cîrstea.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea, prima reacţie după eliminarea de la Flushing Meadows! Unde crede că s-a făcut diferenţa

La finalul meciului, Sorana Cîrstea a recunoscut că Muchova a făcut o partidă foarte bună, dar crede că scorul a fost prea dur pentru tenisul pe care l-a practicat:

„Un meci dificil, cred că în seara asta Karolina a jucat foarte bine. Din cele patru întâlniri (n.r. cinci), în seara asta cred că a produs cel mai bun tenis. Cred că scorul este destul de dur pentru ceea ce s-a jucat, am avut foarte multe mingi de break în primul set, foarte multe oportunități pe care nu le-am fructificat…

La 3-0 un game lung, apoi la 4-0, 40-15 pe serviciul meu, cred eu că dacă acolo intram din nou în joc, să fac un 3-2, probabil că lucrurile ar fi stat altfel, dar per total în seara asta cred că a jucat mai bine decât mine, merită victoria și a reușit să vină cu soluții la toate planurile mele și, din nou, un meci nu atât de dur cum o spune scorul”, a declarat Sorana Cîrstea, pentru eurosport.ro.

Sorana Cîrstea, despre cele nouă mingi de break ratate într-un singur game: „A fost crucial”

În primul set, la 3-0 pentru Muchova, Sorana Cîrstea a avut şansa de a recupera un break. Românca a avut nouă mingi de break, într-un game de 19 minute. Din nefericire, ea nu a reuşit să realizeze break-ul după game-ul maraton, ceea ce i-a permis cehoaicei să se distanţeze la 4-0. Cîrstea a declarat că acel game a fost crucial în economia partidei, chiar dacă nu a jucat rău în meciul de pe Arthur Ashe, dar nu a reuşit să gestioneze cum trebuie momentele importante ale partidei:

„Cred că acel game a fost crucial și apoi la 3-1, cu serviciu, la 40-15, erau lucrurile altfel. Normal că am încercat să nu mă gândesc, tot timpul încerci să te gândești la punctul următor, nu la ce a fost în urmă, dar cred că am lăsat-o, s-a dus mult prea repede la 3-0 și apoi, normal, după acele două game-uri, încrederea este altfel, după ce ai 5-0, 6-0.

La fel, în setul 2, am avut câteva oportunități de care nu am profitat și la nivelul ăsta orice minge face diferența. Și cred eu că a venit astăzi și a jucat cel mai bun tenis. Eu nu am jucat atât de rău, însă nu am fost decisivă în momentele importante, mingile de atac nu le-am fructificat și, normal, acolo s-a înclinat balanța”, a mai spus Sorana Cîrstea pentru sursa mai sus menţionată.

Aceasta a fost a cincea partidă dintre Sorana Cîrstea şi Karolina Muchova, iar cehoaica s-a impus pentru a patra oară. În penultimul act, Muchova o va întâlni pe Coco Gauff, cea care a trecut în sferturi de Jelena Ostapenko, scor 6-0, 6-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și