Închide meniul

US Open 2023 | Adversara Soranei Cîrstea, dezvăluiri înaintea meciului din optimi: „Înainte eram mai neînfricată”

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2023, 13:42

Reclamă
US Open 2023 | Adversara Soranei Cîrstea, dezvăluiri înaintea meciului din optimi: „Înainte eram mai neînfricată

US Open 2023 | Adversara Soranei Cîrstea, dezvăluiri înaintea meciului din optimi

Belinda Bencic, la US Open 2023 / Profimedia

US Open 2023 | Adversara Soranei Cîrstea, dezvăluiri înaintea meciului din optimi. Belinda Bencic, campioana olimpică de la Tokyo 2020, a vorbit înaintea duelului cu Sorana Cîrstea din optimile de finală de la Flushing Meadows despre schimbările din ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belinda Bencic a recunoscut că turneul de la New York se numără printre turneele sale favorite şi că s-a simţit extraordinar încă din prima zi.

US Open 2023 | Adversara Soranei Cîrstea, dezvăluiri înaintea meciului din optimi: „Înainte eram mai neînfricată”

Belinda Bencic s-a calificat în optimile de finală de la US Open după ce a trecut de Zhu Lin, locul 44 WTA. Jucătoarea din Elveţia s-a impus după 2 ore şi 42 de minute cu 6-7(1), 6-2, 6-3.

După meciul din turul 3 de la US Open, Belinda Bencic a recunoscut că atmosfera de la Flushing Meadows o face să îşi dorească să joace cât mai multe meciuri la New York. Întrebată şi dacă experienţa acumulată în ultimii ani o va ajuta să avanseze cât mai mult în turneu, Bencic a declarat că se descurcă mai bine în anumite situaţii în acest moment, dar în urmă cu mai mulţi ani era mai relaxată, deoarece avea mult mai puţin de pierdut:

„Pur și simplu m-am bucurat că sunt aici din prima mea zi la New York. Aceasta este cea mai mare scenă din tenis și vreau doar să câștig aici.

Reclamă

Sunt două părți. Desigur, pot face față anumitor situații mai bine decât atunci când eram mai tânără. Dar înainte eram mai neînfricată, puțin mai relaxată și bineînțeles că aveam mult mai puțin de pierdut”, a declarat Belinda Bencic, potrivit blich.ch.

Sorana Cîrstea, despre meciul cu Belinda Bencic: „Cred că am tot ce trebuie ca să pot să fac un meci bun”

Sorana Cîrstea are şansa de a egala cel mai bun rezultat al său la turneele de Grand Slam, sfertul de finală de la Roland Garros 2009. În optimile de la US Open 2023, Cîrstea o va întâlni pe Belinda Bencic, campioana olimpică de la Tokyo 2020.

Sorana Cîrstea conduce întâlnirile directe cu Belinda Bencic, dar jucătoarea din Elveţia s-a impus în ultimul duel, disputat chiar la US Open, în urmă cu un an, în turul al doilea. Atunci, Bencic s-a impus cu 6-3, 5-7, 6-2.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi amintesc meciul de anul trecut, am avut set și 5-3 cred, dar în general nu-mi place să mă uit foarte mult în trecut, încerc să mă concentrez pe ce e acum. Alt an, alt turneu, alt meci.

E o jucătoare pe care o știu, la fel, și ea mă știe destul de bine. Din turul 4 deja toată lumea joacă bine, dacă ai ajuns aici înseamnă că faci lucrurile destul de bine și că ești în formă.

Va fi un meci dificil, e o jucătoare de top 10 sau top 15, dar sunt pregătită. Eu cred că totul este acolo, și jocul, și mentalul, și fizicul… Cred că am tot ce trebuie ca să pot să fac un meci bun și turul următor”, a spus Sorana Cîrstea, pentru eurosport.ro.

Pentru calificarea în optimile de finală de la US Open, Sorana Cîrstea va primi un cec de 284.000 de dolari şi 240 de puncte în clasamentul WTA.

Sorana Cîrstea şi Belinda Bencic se vor întâlni duminică, nu mai devreme de ora 19:30, în al doilea meci al zilei programat pe Louis Armstrong Arena.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și