Închide meniul

US Open 2023 | Maria Sakkari a început să plângă, după ce a fost eliminată în primul tur: „Poate ar trebui să iau o pauză”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 august 2023, 17:01

US Open 2023 | Maria Sakkari a început să plângă, după ce a fost eliminată în primul tur: Poate ar trebui să iau o pauză”

US Open 2023 | Maria Sakkari a început să plângă

Maria Sakkari, la US Open 2023 / Profimediaimages

US Open 2023 | Maria Sakkari a început să plângă, după ce a fost eliminată în primul tur. Eșecul numărului 8 WTA a reprezentat prima surpriză de pe tabloul feminin din cadrul turneului american. Aceasta era considerată a 8-a favorită la câștigarea competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea din Grecia a fost eliminată în mod surprinzător încă din primul tur al competiției. Aceasta a pierdut duelul cu Rebeka Masarova, scor 4-6, 4-6. Jucătoarea este mult mai slab cotată decât Sakkari. Masarova ocupă, în momentul de față, poziția cu numărul 71 în clasamentul WTA.

US Open 2023 | Maria Sakkari a început să plângă, după ce a fost eliminată în primul tur. Sportiva nu și-a putut controla emoțiile la conferința de presă

După meciul cu Rebeka Masarova, Sakkari a participat la conferința de presă. În cadrul acesteia, sportiva nu și-a putut stăpâni emoțiile și a început să plângă. De asemenea, aceasta a afirmat că ia în calcul să ia o pauză de la tenis.

„Am avut mari emoții, ultimele două înfrângeri au cântărit mult. Nu știu ce voi face, chiar nu știu, mereu e la fel. Poate ar trebui să iau o pauză pentru că sufăr pe teren, dar nu pot lua o decizie acum, este complicat. Nu îmi e clar.

Aveam emoții, dar am început bine. Nu știu ce este greșit cu mine. Am avut 4-1, fără a juca grozav, dar făceam ce trebuie. Am fost anxioasă în continuare, dar nu e ca și cum mi-aș fi pierdut mințile. Nu pot să-mi explic. Este foarte neplăcut”, a spus jucătoarea din Grecia, citată de mirror.co.uk.

Reclamă

Maria Sakkari, reacție nervoasă în timpul meciului

De asemenea, în timpul meciului, Sakkari a început să țipe la oamenii care se aflau în loja ei. Aceasta le-a cerut să părăsească terenul, în condițiile în care sportiva pierdea de sub control partida. Numărul 8 WTA a tratat si acest subiect, în cadrul aceleiași conferințe de presă:

„Mi-a fost rușine să fiu văzută așa. Am fost rușinată, a fost și ziua de naștere a surorii mele. Am simțit că îi fac de rușine”, a mai spus aceasta.

Reclamă 4 / 0/3

După eliminarea de la US Open, jucătoarea din Grecia a ajuns la 4 eșecuri în ultimele 5 jocuri disputate. Acestea au fost la Washington, unde a pierdut finala cu Coco Gauff, la Montreal, acolo unde a fost eliminată în primul meci și la Cincinnati, acolo unde a pierdut al doilea joc.

Înainte de eliminarea în turul al doilea de la Cincinnati, sportiva din Grecia a trecut în primul tur al competiției de Sorana Cîrstea. Atunci, românca a fost învinsă cu scorul de 6-2, 3-6, 5-7.

În anul 2021, jucătoarea pregătită de britanicul Tom Hill a atins cea mai importantă performanță a carierei. Atunci, a ajuns până în semifinalele US Open.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și