Închide meniul

Sorana Cîrstea, eliminată în turul 2 la Cincinnati. Românca, învinsă în decisiv de Maria Sakkari

Bogdan Stănescu Publicat: 16 august 2023, 23:30

Reclamă
Sorana Cîrstea, eliminată în turul 2 la Cincinnati. Românca, învinsă în decisiv de Maria Sakkari

Sorana Cîrstea, eliminată în turul 2 la Cincinnati

Sorana Cîrstea, într-un meci / Profimedia Images

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 2 la Cincinnati. Românca a pierdut în 3 seturi, 6-2, 3-6, 5-7 cu Maria Sakkari, locul 8 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tenismena din România şi-a adjudecat primul set în doar 22 de minute, cu 6-2, însă le-a cedat pe următoarele două. În total au fost două ore şi 20 de minute de joc.

Sorana Cîrstea, eliminată în turul 2 la Cincinnati

Numărul 31 WTA, Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 2 şi la precedentul turneu, cel de la Montreal.

Sorana Cîrstea a fost învinsă atunci de Karolina Muchova (locul 17 WTA) cu 7-5, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 49 de minute.

Sorana Cîrstea are câştiguri de circa 8.5 milioane de dolari din tenis. În acest an românca se apropie de borna de 1 milion de dolari câştigaţi din premii.

Reclamă

Venus Williams şi Caroline Wozniacki, beneficiare de wild card la US Open

Organizatorii US Open au anunţat, miercuri, că Venus Williams, de şapte ori câştigătoare de grand slam la simplu, şi fostul lider WTA Caroline Wozniacki se numără printre jucătoarele care beneficiază de wild card la ediţia din acest an a turneului din SUA, informează news.ro.

Au mai primit wild carduri americancele Ashlyn Krueger, Robin Montgomery, Kayla Day şi Clervie Ngounoue, dar şi Storm Hunter din Australia şi Fiona Ferro din Franţa.

Meciurile de pe tabloul principal de la US Open vor începe la 28 august.

Reclamă 4 / 0/3

Turneul din acest an va marca cea de-a 24-a prezenţă a lui Williams pe tabloul principal din Queens, unde a câştigat două titluri consecutive în 2000 şi 2001. Acum în vârstă de 43 de ani, fosta nr. 1 a lipsit aproape şase luni de pe teren din cauza unei accidentări în acest an, dar a revenit în timpul sezonului pe iarbă.

Wozniacki, în vârstă de 33 de ani, se află la prima sa apariţie la un turneu de Grand Slam de când s-a retras după Australian Open 2020 pentru a-şi întemeia o familie. Acum cu doi copii mici, Olivia, în vârstă de 2 ani, şi James, în vârstă de 6 luni, fosta numărul 1 mondial şi campioană la Australian Open 2018 se întoarce pe terenurile unde a fost finalistă la simplu feminin în 2009 şi 2014.

„Asta mi-a spus Darren Cahill!” Declaraţiile dezvăluite de George Cosac, despre scandalul de dopaj al Simonei Halep

George Cosac a dezvăluit ce i-a spus Darren Cahill, înainte de scandalul de dopaj al Simonei Halep. Preşedintele FRT a mărturisit că fostul antrenor al româncei a declarat că aceasta nu se bucură de toată susţinerea românilor, în plin proces de dopaj.

Simona Halep a fost audiată la Tribunalul Sports Resolutions de la Londra, la finalul lunii iunie. Deşi ar fi trebuit să primească verdictul în mai puţin de două săptămâni, românca încă nu a primit nicio veste în urma audierii.

George Cosac şi-a amintit de o declaraţie a lui Darren Cahill, din perioada în care australianul era antrenorul Simonei Halep. Preşedintele FRT a mărturisit că fostul tehnician al româncei era surprins de faptul că aceasta nu se bucură de toată susţinerea românilor, deşi a făcut istorie în tenis.

„Diferența între mentalitatea românilor, adică a noastră și mentalitatea australienilor. El spunea în felul următor: în momentul în care se întâmplă ceva cu un supercampion într-un anumit domeniu, sunt cu toții în spatele lui, să-l ajute să revină, să fie acolo unde a fost pentru că el reprezintă Australia. În schimb, în România abia așteptați ca cineva să pățească ceva, să dați cu pietre în el, să-l ajutați să cadă mai tare, așa spunea”, a declarat George Cosac, conform gsp.ro.

De asemenea, George Cosac este de părere că Simona Halep va primi cel puţin un an de suspendare, ca urmare a faptului că a fost depistată cu Roxadustat la testele anti-doping de după US Open 2022.

Reclamă

Din punctul meu de vedere, îi vor da minimum un an Simonei ca ei să-și acopere această perioadă în care ea nu a jucat. Dacă vor spune că este nevinovată, cu siguranță vor trebui să răspundă ei pentru prejudiciile enorme de imagine și tot ce s-a întâmplat vizavi de ea”, a mai spus Cosac.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și