Închide meniul

US Open 2023 | Novak Djokovic, despre provocările din tenis: „Mult stres şi multă presiune. E dificil să te distrezi pe teren”

Alex Masgras Publicat: 6 septembrie 2023, 11:53

Reclamă
US Open 2023 | Novak Djokovic, despre provocările din tenis: „Mult stres şi multă presiune. E dificil să te distrezi pe teren

US Open 2023 | Novak Djokovic, despre provocările din tenis

Novak Djokovic, în timpul conferinţei de presă, după sfertul de finală cu Taylor Fritz de la US Open 2023 / Profimedia

US Open 2023 | Novak Djokovic, despre provocările din tenis. Sârbul s-a calificat în semifinalele turneului de la Flushing Meadows, dar a recunoscut că este dificil să se distreze atunci când se află pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nole” l-a învins pe Taylor Fritz în sferturile de finală şi se pregăteşte pentru duelul din penultimul act cu tânărul Ben Shelton, cel care a trecut de Frances Tiafoe.

US Open 2023 | Novak Djokovic, despre provocările din tenis: „Mult stres şi multă presiune. E dificil să te distrezi pe teren”

Novak Djokovic a vorbit la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Taylor Fritz din sferturile de finală ale turneului de la US Open despre presiunea pe care o resimte.

Chiar dacă Djokovic are în palmares 23 de turnee de Grand Slam, fiind la un singur titlul de recordul deţinut de Margaret Court, sârbul a dezvăluit că resimte în continuare stresul şi presiunea, motiv pentru care nu se poate bucura în totalitate de momentele petrecute pe teren:

„Încerc să mă bucur de momentele de pe teren, dar este mult stres şi multă presiune, astfel încât e dificil să te distrezi pe teren. Totul este despre a găsi o cale de a câştiga meciul. În afara terenului încercăm să ne distrăm şi să ne bucurăm de viaţă. Până la urmă, trebuie să găseşti un echilibru. E diferit pentru toată lumea”, a declarat Novak Djokovic, potrivit puntodebreak.com.

Reclamă

Novak Djokovic a stabilit un nou record, după victoria cu Taylor Fritz

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale! Sârbul continuă drumul către titlul de Grand Slam cu numărul 24 al carierei, după victoria în trei seturi cu Taylor Fritz, numărul 9 ATP.

Djokovic s-a impus pe Arthur Ashe Stadium cu 6-1, 6-4, 6-4, după 2 ore şi 38 de minute de joc. Pentru Djokovic, aceasta va fi a 13-a semifinală de la US Open şi a 47-a în turneele de Grand Slam.

Cu această victorie, Novak Djokovic a stabilit un nou record. Sârbul a ajuns la 47 de semifinale de Grand Slam şi l-a depăşit pe în acest clasament pe Roger Federer. Pe locul al treilea se află Rafael Nadal, cu 38 de semifinale.

Reclamă 4 / 0/3

Miercuri vor avea loc sferturile de finală de pe partea cealaltă de tablou. În sesiunea de zi se vor întâlni Daniil Medvedev, campionul din 2021 de la US Open, şi Andrey Rublev, jucător care nu a reuşit niciodată să treacă de faza sferturilor de finală în turneele de Grand Slam din opt încercări.

În sesiunea de noapte se vor întâlni Alexander Zverev şi Carlos Alcaraz, campionul en-titre de la New York şi câştigătorul ultimului turneu de Grand Slam, la Wimbledon, în urmă cu aproape două luni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și