Închide meniul

Venus Williams, umilită la meciul 100 la US Open! A câştigat doar două game-uri şi a fost eliminată în primul tur

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 august 2023, 9:50

Reclamă
Venus Williams, umilită la meciul 100 la US Open! A câştigat doar două game-uri şi a fost eliminată în primul tur

Venus Williams, umilită la meciul 100 la US Open

Profimedia

Venus Williams a fost umilită la meciul 100 la US Open. La 43 de ani, Venus Williams a părăsit competiţia încă din primul tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Venus Williams a pierdut categoric în primul tur de la US Open partida cu Greet Minnen, scor 1-6, 1-6. Meciul a durat doar o oră şi 15 minute. După câştigătoare la US Open, Venus Williams a suferit una din cele mai dure înfrângeri din carieră.

Venus Williams, umilită la meciul 100 la US Open

La finalul partidei, Venus Williams a avut cuvinte de laudă pentru adversara sa. Venus Williams a câştigat de două ori US Open: în 2000 şi 2001.

„Cred că în primul rând trebuie să-i dau credit adversarului meu. Nu a fost nicio lovitură pe care să nu o poată face. Chiar și atunci când am lovit cu adevărat uimitor, ea doar a replicat cu un winner sau un drop shot.

Nu cred că am jucat rău. Chiar trebuie să-i dau credit. A fost pur și simplu incredibilă, sincer. Dacă poate juca așa, vă imaginați că poate fi în top 10 sau poate pe locul 1 ori poate câștiga un Grand Slam. Dacă poate juca la acest nivel„, a declarat Venus Williams, conform eurosport.ro.

Reclamă

Venus Williams vrea să joace până la 50 de ani

Venus Williams vrea să joace până la 50 de ani. Cea mai mare dintre surorile Williams, care a împlinit 43 de ani şi care are în palmares şapte titluri de Grand Slam, a respins în faţa presei eventualitatea unei retrageri sportive în viitorul apropiat, aşa cum a procedat sora sa mai mică Serena, care a spus adio tenisului în septembrie 2022.

„Nimeni nu a mai făcut-o până acum, aşa că dacă cineva ar fi capabil, eu sunt acea persoană”, a declarat Venus Williams acum două luni.

Serena şi Venus Williams, ultimul meci în proba de dublu la US Open 2022

Surorile Williams au pus capăt colaborării din proba de dublu, după mai bine de 20 de ani. Serena este şi ea aproape de a se retrage din tenis, US Open fiind ultimul turneu al carierei.

Reclamă 4 / 0/3

După meciul istoric al celor două, organizatorii ultimului turneu de Grand Slam au postat un mesaj savuros. „Cineva taie ceapă aici”, au postat cei de la US Open, alături de o poză cu cele două mari sportive îmbrăţişându-se la finalul partidei.

Serena şi Venus Williams au cucerit 14 trofee de Grand Slam la dublu. Pe lângă acestea, se mai adaugă şi trei medalii de aur la Jocurile Olimpice, cât şi o ediţie a Cupei Billie Jean King Cup. La US Open, americancele au triumfat de două ori, turneul de mare şlem la care au devenit „regine” de cele mai multe ori fiind Wimbledon, cu 6 titluri câştigate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și