Închide meniul

Venus Williams a fost învinsă la revenirea după 5 luni! Sora Serenei împlinește sâmbătă 43 de ani

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 iunie 2023, 9:24

Venus Williams a fost învinsă la revenirea după 5 luni! Sora Serenei împlinește sâmbătă 43 de ani

Venus Williams a fost învinsă la revenirea după 5 luni

Venus Williams, în timpul unui meci / Profimedia Images

Venus Williams a fost învinsă, cu scorul de 3-6, 7-6, 6-2, de sportiva elveţiană Céline Naef, în primul tur la turneul WTA 250 de la s’Hertogenbosch (Ţările de Jos), la revenirea pe teren după cinci luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Williams, care va împlini sâmbătă 43 de ani, nu a mai jucat din ianuarie şi de la turneul de la Auckland, în Australia, când s-a accidentat la tendonul de la picior.

Venus Williams a fost învinsă la revenirea după 5 luni

Venus, care a câştigat şapte titluri de Grand Slam, dintre care cinci la Wimbledon, a coborât sub locul 600 în clasamentul mondial.

Céline Naef, în vârstă de abia 17 ani, o va înfrunta în turul doi pe învingătoarea meciului dintre americancele Katy Volynets şi Katy Mcnally.

Serena şi Venus Williams, ultimul meci în proba de dublu

În septembrie 2022, Serena şi Venus Williams au disputat ultimul meci oficial în proba de dublu, la ediţia din acest an de la US Open. Cele două au scris istorie împreună, câştigând pentru prima dată Grand Slam-ul de casă în 1999.

Reclamă

Serena şi Venus Williams au ales să participe şi în proba de dublu din 2022 la US Open. Perechea formată din cele două americance a fost învinsă încă din primul tur, de către Lucie Hradecka/Linda Noskova, scor 7-6 (5), 6-4.

Surorile Williams au pus capăt colaborării din proba de dublu, după mai bine de 20 de ani.

După meciul istoric al celor două, organizatorii ultimului turneu de Grand Slam au postat un mesaj savuros. „Cineva taie ceapă aici”, au postat cei de la US Open, alături de o poză cu cele două mari sportive îmbrăţişându-se la finalul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Serena şi Venus Williams au cucerit 14 trofee de Grand Slam la dublu. Pe lângă acestea, se mai adaugă şi trei medalii de aur la Jocurile Olimpice, cât şi o ediţie a Cupei Billie Jean King Cup. La US Open, americancele au triumfat de două ori, turneul de mare şlem la care au devenit „regine” de cele mai multe ori fiind Wimbledon, cu 6 titluri câştigate.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și