Închide meniul
Foto

Victor Cornea şi Theo Arribage au câştigat turneul ATP Challenger de la Murcia

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 martie 2024, 19:39

Victor Cornea şi Theo Arribage au câştigat turneul ATP Challenger de la Murcia

Victor Cornea şi Theo Arribage au câştigat turneul ATP Challenger de la Murcia

Victor Cornea şi Andreea Bălan / Instagram

Victor Cornea şi Theo Arribage au câştigat turneul ATP Challenger de la Murcia. Cornea, alături de Theo Arribage, erau favoriţii numărul 1 ai turneului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perechea româno-franceză Victor Cornea / Theo Arribage a câştigat sâmbătă turneul ATP Challenger de la Murcia, învingând în finală perechea Arjun Kadhe / Jeevan Nedunchezhlyan.

Victor Cornea şi Theo Arribage au câştigat turneul ATP Challenger de la Murcia

Favoriţi numărul 1 în proba de dublu masculin a turneului ATP Challenger Costa Calida Region de Murcia, românul Victor Cornea (30 de ani) şi francezul Theo Arribage (23 de ani) s-au impus în finala turneului spaniol după ce au învins în două seturi perechea indiană Arjun Kadhe / Jeevan Nedunchezhlyan, scor 7-5, 6-1. Meciul a durat o oră şi 12 minute.

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan. Cei doi au o relaţie de vis

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan. Victor Cornea o duce pe Andreea Bălan acasă la Stefanos Tsitsipas. Românul e prieten bun cu fraţii Tsitsipas, următorii adversari din Cupa Davis.

Victor Cornea se ştie bine cu fraţii Tsitsipas, grecii peste care românii vor da în Cupa Davis. „Cu Petros chiar am jucat o perioadă lungă de timp. Am fost la ei acasă şi mă cunosc bine cu toată familia. Am făcut şi poze cu ei, ne înţelegem bine”, ne-a spus Victor Cornea.

Reclamă

Iubita Andreea Bălan a învăţat lovituri noi la Australian Open şi îi va face galerie lui Cornea şi în Grecia.

Uşor, uşor se descurcă tot mai bine, înţelege tenisul şi asta mă bucură foarte mult”, a mai spus Victor Cornea pentru AntenaSport.

Andreea Bălan şi Victor Cornea, imagini memorabile cu Novak Djokovic

Andreea Bălan şi Victor Cornea au fost protagoniştii unor imagini memorabile cu Novak Djokovic! Îndrăgita cântăreaţă şi iubitul ei se află în Australia, acolo unde Victor Cornea joacă în turneul de dublu de la Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Bălan şi Victor Cornea s-au pozat, recent, şi cu Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas, care formează cel mai cunoscut cuplu din lumea tenisului.

Doamnelor şi domnilor, legenda vie a tenisului, numărul 1 mondial, unicul Novak Djokovic! Cu câteva minute înainte de primul tur de la Australian Open”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Şi iubitul Andreei Bălan, Victor Cornea s-a pozat cu cel mai titrat jucător din istorie, care deţine 24 de titluri de Grand Slam.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și