Închide meniul

Victoria Azarenka a început să tremure în meciul cu Ana Bogdan! Clipe de coşmar pentru Vika, după o revenire ireală a Anei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2022, 13:56

Victoria Azarenka a început să tremure în meciul cu Ana Bogdan! Clipe de coşmar pentru Vika, după o revenire ireală a Anei

Victoria Azarenka a început să tremure în meciul cu Ana Bogdan

Victoria Azarenka, în timpul meciului cu Ana Bogdan / Eurosport

Victoria Azarenka a început să tremure în pauza dintre seturi, în timpul meciului cu Ana Bogdan, de la Roland Garros. Bielorusa a fost surprinsă cu lacrimi în ochi şi cu mişcări necontrolate ale mâinilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Azarenka a condus-o în primul set pe Ana Bogdan cu 5-2, cu două break-uri, dar românca a revenit la 5-5, pierzându-şi apoi din nou serviciu. Vika a servit din nou pentru set, dar românca a împins meciul în tie-break.

Victoria Azarenka a început să tremure după setul pierdut cu Ana Bogdan

Acolo, Azarenka a avut din nou un avantaj uriaş, 6-3, dar a ratat trei mingi de set. Bogdan a revenit din nou senzaţional şi şi-a însuşit prima manşă.

Au urmat momente dificile pentru Victoria Azarenka. Ea a început să tremure pe scaun, având nevoie şi de o pauza de vestiar. Nu este prima oară când Azarenka trece prin asemenea clipe grele.

Victoria Azarenka a plecat de pe teren în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova

Victoria Azarenka a fost protagonista unui moment incredibil în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova de la Miami Open. Sportiva din Belarus a părăsit terenul în timpul duelului, după 47 de minute, şi a anunţat că abandonează.

Reclamă

Victoria Azarenka a uimit lumea tenisului. Sportiva a decis să abandoneze pur şi simplu în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova. Fără să ceară time-out medical, aceasta şi-a luat echipamentul şi a anunţat decizia. Fanii au răbufnit după ce au văzut momentul.

„Ar trebui interzisă în circuit. Să nu strângi mâna unei copile de 16 ani, din frustrare că te umilește” sau „Am fost atent, dar nu am văzut să fi schimbat vreo vorbă cu Linda. Lipsă totală de sportivitate”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

„Nu trebuia să intru pe teren astăzi. Ultimele săptămâni au fost extrem de stresante în viaţa mea personală. Ultimul meci a fost obositor pentru mine, dar am vrut să joc în faţa acestui public minunat pentru că m-a ajutat foarte mult în primul meu joc. Am vrut să intru pe teren şi să încerc, dar a fost o greşeală.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că trebuie să iau o pauză pentru a putea reveni pe teren. Îmi pare rău pentru spectatori pentru ce s-a întâmplat, au fost fantastici şi mă încurajau. Ei au fost singurul motiv pentru care am decis să joc. Caut mereu provocări şi presiune, dar a zi a fost prea mult. Trebuie să învăţ din asta.

Vreau să-mi felicit adversarea (n.r. Fruhvirtova) şi să-i urez mult succes în acest turneu şi la începutul carierei sale”, a transmis Victoria Azarenka, dupămomentul controversat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și