Închide meniul

Victoria Azarenka rupe tăcerea după gestul inexplicabil de la Miami! ”Cred că trebuie să iau o pauză pentru a putea reveni pe teren”

Dan Roșu Publicat: 28 martie 2022, 9:49

Victoria Azarenka rupe tăcerea după gestul inexplicabil de la Miami! ”Cred că trebuie să iau o pauză pentru a putea reveni pe teren”

Victoria Azarenka rupe tăcerea după gestul inexplicabil de la Miami

Profimedia

  • Victoria Azarenka rupe tăcerea după gestul inexplicabil de la Miami
  • Decizia luată de fostul lider mondial

Victoria Azarenka a reacționat după gestul incredibil făcut la Miami, acolo unde a părăsit terenul în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova, fără să dea nicio explicație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vika era condusă cu 6-2, 3-0 de sportiva de 16 ani și, fără să îi adreseze acesteia niciun cuvânt, a abandonat. La o zi distanță, fostul lider mondial a revenit cu explicații.

Victoria Azarenka: ”Cred că trebuie să iau o pauză”

„Nu trebuia să intru pe teren astăzi. Ultimele săptămâni au fost extrem de stresante în viaţa mea personală. Ultimul meci a fost obositor pentru mine, dar am vrut să joc în faţa acestui public minunat pentru că m-a ajutat foarte mult în primul meu joc. Am vrut să intru pe teren şi să încerc, dar a fost o greşeală.

Reclamă

Cred că trebuie să iau o pauză pentru a putea reveni pe teren. Îmi pare rău pentru spectatori pentru ce s-a întâmplat, au fost fantastici şi mă încurajau. Ei au fost singurul motiv pentru care am decis să joc. Caut mereu provocări şi presiune, dar a zi a fost prea mult. Trebuie să învăţ din asta.

Vreau să-mi felicit adversarea (n.r. Fruhvirtova) şi să-i urez mult succes în acest turneu şi la începutul carierei sale”, a transmis Victoria Azarenka.

Reclamă

Azarenka, moment incredibil la Miami

Victoria Azarenka (32 ani, 16 WTA) a fost protagonista unui moment incredibil în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova (16 ani, 279 WTA) de la Miami Open. Sportiva din Belarus a părăsit terenul în timpul duelului, după 47 de minute, şi a anunţat că abandonează.

Fără să ceară time-out medical, aceasta şi-a luat echipamentul şi a anunţat decizia. Fanii au răbufnit după ce au văzut momentul.

„Ar trebui interzisă în circuit. Să nu strângi mâna unei copile de 16 ani, din frustrare că te umilește” sau „Am fost atent, dar nu am văzut să fi schimbat vreo vorbă cu Linda. Lipsă totală de sportivitate”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

Linda Fruhvirtova, super-performanță la Miami

În urma succesului, Linda Fruhvirtova a devenit cea mai tânără jucătoarea care se califică în optimi, din ultimii 18 ani. Înainte să joace cu Azarenka, nu mai întâlnise niciodată o jucătoare din top 20 WTA. Donka Kovinic şi Elise Mertens se numără printre adversarele pe care le-a eliminat tânăra jucătoare.

În turul următor, Linda Fruhvirtova se va duela cu a 6-a jucătoare a lumii. O va avea adversară pe Paula Badosa, cap de serie numărul 5, care a trecut în două seturi de Yulia Putintseva, scor 6-3, 6-2.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double
Kim Clijsters, verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
WTA • 25 mart., 12:03
Kim Clijsters, verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Situaţia este complet diferită!”
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami
Tenis • 24 mart., 21:37
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami. La ce s-a gândit când a fost condusă cu 3-0 în primul set
Sorana Cîrstea - Darya Kasatkina 7-5, 6-2, în turul 3 de la Miami
Tenis • 24 mart., 18:00
Sorana Cîrstea – Darya Kasatkina 7-5, 6-2, în turul 3 de la Miami. Revenire senzaţională pentru optimile de finală