Închide meniul
VIDEO

Momente incredibile la Miami Open! Victoria Azarenka a plecat de pe teren în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova, la scorul de 6-2, 3-0. Tânăra de 16 ani a obţinut o calificare uluitoare!

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2022, 22:51

Momente incredibile la Miami Open! Victoria Azarenka a plecat de pe teren în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova, la scorul de 6-2, 3-0. Tânăra de 16 ani a obţinut o calificare uluitoare!

Victoriei Azarenka, moment incredibil la Miami Open

Profimedia

  • Victoria Azarenka a plecat de pe teren în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova, la scorul de 6-2, 3-0
  • Tânăra de 16 ani a obţinut o calificare uluitoare

Victoria Azarenka (32 ani, 16 WTA) a fost protagonista unui moment incredibil în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova (16 ani, 279 WTA) de la Miami Open. Sportiva din Belarus a părăsit terenul în timpul duelului, după 47 de minute, şi a anunţat că abandonează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Azarenka a uimit lumea tenisului. Sportiva a decis să abandoneze pur şi simplu în timpul meciului cu Linda Fruhvirtova. Fără să ceară time-out medical, aceasta şi-a luat echipamentul şi a anunţat decizia. Fanii au răbufnit după ce au văzut momentul.

Victoria Azarenka a părăsit terenul la Miami Open

„Ar trebui interzisă în circuit. Să nu strângi mâna unei copile de 16 ani, din frustrare că te umilește” sau „Am fost atent, dar nu am văzut să fi schimbat vreo vorbă cu Linda. Lipsă totală de sportivitate”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL

În urma succesului, Linda Fruhvirtova a devenit cea mai tânără jucătoarea care se califică în optimi, din ultimii 18 ani. Înainte să joace cu Azarenka, nu mai întâlnise niciodată o jucătoare din top 20 WTA. Donka Kovinic şi Elise Mertens se numără printre adversarele pe care le-a eliminat tânăra jucătoare.

Reclamă

În turul următor, Linda Fruhvirtova se va duela cu a 6-a jucătoare a lumii. O va avea adversară pe Paula Badosa, cap de serie numărul 5, care a trecut în două seturi de Yulia Putintseva, scor 6-3, 6-2.

Sorana Cîrstea, eliminare uluitoare de la Miami Open

Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-6, 1-6. „Sori” a fost eliminată de la Miami Open după numai un meci jucat. Românca a fost de nerecunoscut şi a rezistat pe teren numai 53 de minute. A fost o confruntare de coşmar pentru ocupanta locului 27 WTA.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 31 de ani, Sorana era într-o creştere evidentă de formă şi reuşise să ajungă până în optimile de finală de la Indian Wells. A pierdut totuşi cu Simona Halep, scor 1-6, 6-4, în duelul care o putea ajuta să devină cea mai bine clasată jucătoare din România.

Înfrângerea cu Simona a părut să o fi scos din ritm pe Cîrstea, care a avut o evoluţie modestă la Miami. Zhang a dominat-o copios şi s-a impus la capătul a două seturi identice. „Sori” a avut un procentaj de 40% la punctele câştigate pe primul serviciu şi de 30% pe al doilea.

Sorana avea amintiri neplăcute din Statele Unite. Din luna august a anului trecut nu mai suferise o astfel de înfrângere. Pierdea atunci, la Cincinnati, în faţa elveţiencei Jil Teichmann. Tot două game-uri reuşea să îşi treacă în cont şi pierdea cu 2-6, 0-6.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andy Murray şi-a anunţat retragerea după ce a fost eliminat de la Miami Open!
Tenis • 26 mart., 11:40
Andy Murray şi-a anunţat retragerea după ce a fost eliminat de la Miami Open! Când pune capăt unei cariere uriaşe
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Simona Halep, răspuns savuros la revenirea în ţară de la Miami. Mesajul transmis de jucătoarea din Constanța.
Tenis • 25 mart., 14:44
„La ce simţi că mai ai de lucrat?” Simona Halep, răspuns savuros la revenirea în ţară de la Miami. Ce a spus despre noul antrenor
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami
Tenis • 25 mart., 8:43
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”
Prin ce a putut trece Simona Halep, la primul meci după 18 luni
WTA • 21 mart., 21:49
Prin ce a putut trece Simona Halep, la primul meci după 18 luni. Dezvăluiri emoţionante: „Asta i-am spus mamei în avion!”