Închide meniul

Wimbledon 2023 | Aryna Sabalenka e în turul 2

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2023, 9:07

Reclamă
Wimbledon 2023 | Aryna Sabalenka e în turul 2

Wimbledon 2023 | Aryna Sabalenka e în turul 2

Aryna Sabalenka, în timpul unui meci / Profimedia Images

Wimbledon 2023 | Aryna Sabalenka e în turul 2. Sportiva din Belarus s-a calificat în turul secund al turneului de Grand Slam, după ce s-a impus în două seturi, 6-3, 6-1, în faţa unguroaicei Panna Udvardy, marţi la All England Club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabalenka, favorita numărul doi a competiţiei londoneze, la care a atins semifinalele în 2021, a avut nevoie de doar 61 de minute pentru a o învinge pe Udvardy.

Wimbledon 2023 | Aryna Sabalenka e în turul 2

În turul următor, Aryna Sabalenka o va înfrunta pe câştigătoarea partidei dintre Camila Giorgi şi Varvara Gracheva.

Din cauza ploii, doar trei meciuri de simplu feminin s-au putut disputa marţi la Wimbledon.

Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka luptă pentru primul loc WTA

Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka luptă pentru primul loc WTA. Al treilea turneu de Grand Slam al anului a început luni, iar tabloul feminin le are în centrul atenţiei pe primele două jucătoare ale lumii.

Reclamă

Iga Swiatek vine după succesul de Roland Garros, în timp ce Aryna Sabalenka este câştigătoarea primului turneu de Grand Slam din 2023, Australian Open. Jucătoarea din Belarus are şanse să ajungă pe primul loc WTA, după turneul de la Wimbledon.

Iga Swiatek are în acest moment un avans de 984 de puncte în clasamentul WTA în faţa jucătoarei din Belarus. În condiţiile în care anul acesta nu se vor apăra puncte, după ce organizatorii au decis să nu le acorde la ediţia din 2022, calculele în ceea ce priveşte primul loc WTA sunt şi mai simple.

Aryna Sabalenka poate deveni numărul 1 mondial după Wimbledon dacă va câştiga turneul de pe iarba londoneză, cu condiţia ca Iga Swiatek să nu ajungă în ultimul act. Pentru Sabalenka există şi posibilitatea de a deveni prima jucătoare a lumii dacă va pierde finala, cu condiţia ca poloneza să nu ajungă în sferturile de finală.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, Iga Swiatek va rămâne pe primul loc în clasamentul WTA dacă va câştiga turneul, dacă Sabalenka nu ajunge în finală sau dacă va ajunge cel puţin în aceeaşi fază a competiţiei cu jucătoarea din Belarus.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și