Închide meniul

„Sunt invitat la nuntă?” Darren Cahill, reacție genială după ce Simona Halep s-a logodit: „Acum cred că sunt multe inimi frânte”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iunie 2021, 12:13

„Sunt invitat la nuntă? Darren Cahill, reacție genială după ce Simona Halep s-a logodit: „Acum cred că sunt multe inimi frânte

profimedia

Darren Cahill, după ce Simona Halep s-a logodit

Darren Cahill se află de aproape 3 săptămâni în România și o ajută pe Simona Halep să treacă peste accidentarea de la Roma. În același timp, acesta a transmis că speră și el să fie chemat la nunta elevei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill, reacție genială după ce Simona Halep s-a logodit

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună din 2019. Prima lor apariție publică a fost când preşedintele Klaus Iohannis a decorat-o cu Steaua României pe campioana de la Wimbledon.

”Sunt invitat la nuntă? Trebuie să verific dacă sunt invitat. I-am spus lui Toni că este cel mai norocos bărbat din lume şi acum cred că sunt multe inimi frânte, fiindcă Simona s-a logodit. Aşa că trebuie să ţin degetele încrucişate, că primesc şi eu o invitaţie la nuntă. Sper să vină”, a declarat Darren Cahill, într-o conferință de presă.

Cahill a mai lucrat, în trecut, cu Lleuyton Hewitt şi Andre Agassi. Halep l-a convins să i se alăture echipei în 2016 şi l-a recompensat pe măsură.

Simoa Halep, după ce s-a logodit cu Toni Iuruc

Simona Halep a anunţat oficial că s-a logodit cu Toni Iuruc. „Am plecat la un drum frumos”, a spus Simona, care este în culmea fericirii.

Reclamă

E foarte frumos şi îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut aş fi spus că e un moment banal. Impactul a fost mare, sunt foarte emoţionată şi mă bucur foarte mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos.

Chiar dacă nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală, dar este adevărat, ne-am logodit. Am făcut pasul acesta, mă bucur foarte mult şi e un moment important din viaţa mea. Am o viaţă frumoasă. Vreau să dau totul pe teren, vreau să mai joc câţiva ani”, a spus Halep, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc
  • Reacția lui Darren Cahill

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și