Închide meniul

Ana Bogdan, victorie fără drept de apel contra unei foste jucătoare din Top 10 WTA! Început perfect de an pentru româncă

Alex Masgras Publicat: 6 ianuarie 2024, 14:03

Reclamă
Ana Bogdan, victorie fără drept de apel contra unei foste jucătoare din Top 10 WTA! Început perfect de an pentru româncă

Ana Bogdan s-a calificat dramatic în semifinale la Transylvania Open şi se va lupta cu Jaqueline Cristian pentru un loc în finală

Ana Bogdan, în timpul unui meci / Profimedia

Ana Bogdan a obţinut o victorie fără drept de apel contra unei foste jucătoare din Top 10 WTA! Românca s-a impus în primul tur al calificărilor de la Adelaide în faţa Kristinei Mladenovic, fostă jucătoare din Top 10 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdan a început cu victorie anul 2024 şi se pregăteşte acum pentru meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova din turul secund al calificărilor al turneului din Australia.

Ana Bogdan, victorie fără drept de apel contra unei foste jucătoare din Top 10 WTA!

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a învins-o pe Kristina Mladenovic cu 6-1, 6-2, sâmbătă, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA 500 de la Adelaide (Australia), dotat cu premii totale de 922.573 de dolari americani, potrivit agerpres.ro.

Ana Bogdan (31 ani, 66 WTA) a avut nevoie de o oră şi 35 de minute pentru a trece de franţuzoaică (30 ani, 242 WTA), care a comis 9 duble greşeli în acest meci.

Românca are 2-1 în meciurile directe cu Mladenovic, pe care a mai învins-o în 2018, tot la antipozi, în primul tur la Australian Open. Mladenovic a câştigat primul meci direct cu Ana Bogdan, în 2015, în primul tur la Moscova, cu 7-6 (7/4), 6-3.

Reclamă

Ana Bogdan şi-a asigurat un cec de 6.603 dolari şi 13 puncte WTA, iar în ultima rundă a calificărilor o va înfrunta pe rusoaica Anastasia Pavlyucenkova (32 ani, 60 WTA). Rusoaica a avut câştig de cauză în ambele meciuri directe, în 2019, în primul tur la Shenzhen, cu 6-0, 6-1, şi în 2021, în primul tur la Wimbledon, cu 6-2, 6-2.

Sorana Cîrstea a intrat direct pe tabloul principal la Adelaide, urmând să joace în primul tur cu letona Jelena Ostapenko, a şasea favorită.

Rafael Nadal, prima înfrângere de la revenirea pe teren!

Rafael Nadal a suferit prima înfrângere de la revenirea pe teren! „Matadorul” a fost învins de australianul Jordan Thompson, după ce a avut 3 mingi de meci.

Reclamă 4 / 0/3

Rafael Nadal şi-a adjudecat primul set al meciului, cu 7-5. În setul 2, Rafa Nadal a avut 3 mingi de meci, dar a cedat, în cele din urmă setul, în tie-break. Jordan Thompson a luat setul decisiv şi i-a administrat, astfel, prima înfrângere spaniolului de la revenirea acestuia în competiţii.

Meciul s-a încheiat la Brisbane după miezul nopţii. Nadal şi Jordan Thompson au jucat timp de 3 ore şi 25 de minute. Este cea mai mare victorie din cariera lui Jordan Thompson (locul 55 ATP), Nadal fiind deţinătorul a 22 de turnee de Grand Slam.

Până la meciul cu Thompson, Nadal i-a învins pe austriacul Dominic Thiem şi pe compatriotul lui Thompson, Jason Kubler, de care a trecut cu 6-1, 6-2.

Pentru Nadal, care se află abia la al treilea meci după aproape un an de absenţă, este primul sfert de finală la un turneu, după Wimbledon, în 2022, relata news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” Vezi toate știrile
Citește și