Închide meniul

Andreea Prisăcariu, înjurată şi ameninţată în online după o înfrângere. Cum a reacţionat românca

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 6:19

Andreea Prisăcariu, înjurată şi ameninţată în online după o înfrângere. Cum a reacţionat românca

Instagram Andreea Prisăcariu

Probleme pentru Andreea Prisăcariu

Ocupanta locului 686 WTA a fost bătută de Pia Lovric, cu 2-6, 6-4, 3-6, dar asta nu a fost cea mai mare problemă a Andreei. Ea a fost înjurată de doi pariori şi a făcut publice insultele. Majoritatea vorbelor nu pot fi reproduse. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Prisăcariu, hărţuită în mediul online

”Vă iubesc!”, a fost răspunsul fetei, după ce a suportat următoarele mesaje. ”Ești o blatistă!” și ”Începe să joci tenis”. Acestea au fost singurele mesaje pe care le putem publica venite din partea celor doi pariori. 

A urmat din partea Andreei o postare cu o fotografie, alături de care a ales un mesaj în limba engleză. ”Du-te și găsește-te pe tine, ca să mă poți găsi”, a scris Prisăcariu, pe contul oficial de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prisacariu Andreea (@prisacariu_andreea_)

Cine este Andreea Prisăcariu

Andreea este o jucătoare spectaculoasă a României, dacă ţinem cont că are deja 21 de tatuaje. ”Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei.

Reclamă

Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine”, explica ea, acum câteva luni.
 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și