Închide meniul

Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2024, 22:55

Reclamă
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros

Anunţ teribil pentru Simona Halep

Simona Halep, în timpul unui meci la Roland Garros/ Profimedia

Americanii au făcut un anunţ teribil pentru Simona Halep. Aceştia au dezvăluit motivul pentru care românca ar putea să nu primească un wild card de la Roland Garros, turneu pe care l-a câştigat în 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a revenit în circuitul WTA, după suspendarea de dopaj. Românca a disputat un singur meci, fiind învinsă în primul tur de la Miami de către Paula Badosa.

Anunţ teribil pentru Simona Halep

Simona Halep se pregăteşte acum de participarea la turneul de la Madrid, după ce s-a retras de la WTA Oeiras din cauza unei accidentări. „Simo” visează şi să participe la Roland Garros, antrenorul ei, Carlos Martinez, mărturisind recent că românca ar putea triumfa din nou pe zgura de la Paris.

Totuşi, americanii îi spulberă speranţele Simonei Halep de a participa la al doilea turneu de Grand Slam al anului. Aceştia au analizat situaţia româncei şi au comparat-o cu cea a Mariei Sharapova, care nu a primit un wild card din partea organizatorilor de la Roland Garros, atunci când a revenit în circuit, după suspendarea pentru dopaj.

S-a mai menţionat, totodată, că organizatorii de la Roland Garros preferă să acorde invitaţii jucătoarelor tinere din Franţa, astfel că Simona Halep ar putea rata prezenţa pe tabloul principal de la Paris. Şi Caroline Wozniacki are emoţii şi ar putea rata şi ea Grand Slam-ul parizian.

Reclamă

„Când Maria Sharapova a revenit în circuit, organizatorii de la Roland Garros au refuzat să îi ofere rusoaicei un wildcard. Chiar dacă și-a demonstrat nevinovăția, Halep a executat totuși o suspendare pentru dopaj și ar putea fi ignorată de FFT (n.r. Federația Franceză de Tenis). Amelie Mauresmo va trebui să ia o decizie în cazul Simonei Halep în următoarele săptămâni.

Spre deosebire de alte turnee de Grand Slam, Roland Garros preferă să ofere wildcard-uri jucătoarelor tinere din Franța. Anul trecut, Clara Burel, Leolia Jeanjean, Kristina Mladenovic și Diane Parry au primit wildcard-uri. Interesant este că în acest an, Parry și Burel au intrat în top 50 WTA și nu mai au nevoie de un wildcard pentru a lua parte la turneu. Acest lucru îi poate deschide o portiță Simonei Halep„, au transmis americanii de la tennisuptodate.com.

Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău

Horia Tecău a fost întrebat dacă va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice de la Paris. Medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, alături de Florin Mergea, după o finală superbă contra perechii Rafael Nadal/Marc Lopez, Horia Tecău va reveni la Jocurile Olimpice, de data aceasta din postura de antrenor al României.

Reclamă 4 / 0/3

Federaţia Română de Tenis şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român au început deja demersurile pentru ca Simona Halep să primească un wild card pentru turneul olimpic care se va desfăşura pe zgura de la Roland Garros.

Horia Tecău susţine că Simona Halep merită să primească o invitaţie la Olimpiadă, datorită performanţelor ei dinainte de suspendare, şi este încrezător că o va vedea pe dubla câştigătoare de Grand Slam pe zgura pariziană, în cadrul turneului olimpic.

Merită pentru performanțele ei, pentru jucătoarea care este. Sperăm că va primi wild card și că va fi acolo. Voi fi și eu acolo să o văd”, a declarat Horia Tecău, la revenirea în ţară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și