Închide meniul

Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău

Alex Masgras Publicat: 16 aprilie 2024, 16:37

Reclamă
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău

Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău

Simona Halep / Profimedia

Horia Tecău a fost întrebat dacă va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice de la Paris. Medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, alături de Florin Mergea, după o finală superbă contra perechii Rafael Nadal/Marc Lopez, Horia Tecău va reveni la Jocurile Olimpice, de data aceasta din postura de antrenor al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenit în ţară după succesul „tricolorelor” din Billie Jean King Cup, din barajul cu Ucraina, Horia Tecău a fost întrebat şi despre Simona Halep.

Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău

Federaţia Română de Tenis şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român au început deja demersurile pentru ca Simona Halep să primească un wild card pentru turneul olimpic care se va desfăşura pe zgura de la Roland Garros.

Horia Tecău susţine că Simona Halep merită să primească o invitaţie la Olimpiadă, datorită performanţelor ei dinainte de suspendare, şi este încrezător că o va vedea pe dubla câştigătoare de Grand Slam pe zgura pariziană, în cadrul turneului olimpic.

Merită pentru performanțele ei, pentru jucătoarea care este. Sperăm că va primi wild card și că va fi acolo. Voi fi și eu acolo să o văd”, a declarat Horia Tecău, la revenirea în ţară.

Reclamă

„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”

Carlos Martinez a făcut dezvăluiri despre colaborarea cu Simona Halep şi a făcut şi o predicţie uriaşă. Antrenorul spaniol e convins că Halep va primi un wild card pentru a participa la Roland Garros şi a plusat că românca are capacitatea de a câltiga al doilea turneu de Grand Slam al anului.

De asemenea, Carlos Martinez a spus că Darren Cahill l-a contactat pentru a se oucpa de pregătirea Simonei Halep.

„Nu mai știu exact dacă era înainte sau după Crăciun. Darren Cahill m-a contactat primul, să mă întrebe dacă sunt liber, dar nu mi-a zis numele jucătoarei care mă voia ca antrenor. Cu Simona mă știam din circuit, câteodată se mai antrena împreună cu jucătoarele pe care le pregăteam. Când a aflat vestea de la TAS m-a sunat imediat. Mi-a zis: <Carlos, am câștigat. Mă bucur cateva zile cu familia, apoi trecem la treaba>. Am venit la București, ne-am pregătit pentru Miami. Nu am fost emoționat când m-am întâlnit cu ea. Am stabilit foarte rapid o bună conexiune. Nu mi-a fost, și nu-mi e, teamă de provocarea de a antrena o astfel de jucătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Simona se antrenează bine, nu mă plâng. Dar mi-a spus că, deși muncește mult la pregătire, în meciuri i se <umflă vena de la gât> când e aproape de a pierde și își ridică nivelul jocului pentru că urăște să iasă învinsă de pe teren. Da, în principiu Simona va juca la Roland Garros. Sigur, îi trebuie un wildcard, dar cred că va fi prezentă la Paris. Și poate câștiga acel turneu de Grand Slam”, a spus Carlos Martinez într-un interviu acordat lui Daniel Spatz.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și