Închide meniul

Ashleigh Barty, plecăciune în fața Simonei Halep, după ce s-a retras din tenis. „Voi urmări mereu cum se descurcă favoritele mele!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2022, 9:25

Ashleigh Barty, plecăciune în fața Simonei Halep, după ce s-a retras din tenis. „Voi urmări mereu cum se descurcă favoritele mele!

Ashleigh Barty a făcut-o să plângă pe Simona Halep

Getty

Ashleigh Barty și-a anunțat retragerea din tenis la vârsta de 25 de ani. Australianca va sta însă în continuare cu ochii pe cele mai tari partide. Barty o va urmări în special pe Simona Halep!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashleigh Barty a declarat în presa din Australia că, deși s-a retras din tenis, se va uita în continuare la meciurile „favoritelor” sale din circuit. Prima menționată a fost românca Simona Halep, cu care Barty împarte o adevărată prietenie.

Ashleigh Barty, plecăciune în fața Simonei Halep

„Voi urmări mereu cum se descurcă favoritele mele, de la Simona Halep, la Petra Kvitova și până la toate australiencele cu care am iubit să joc de-a lungul timpului. Talentul este incredibil în tenisul feminin”, a spus Ashleigh Barty, pentru Codesports

Născută în Australia, Barty are în palmares trei turnee de Grand Slam: Roland Garros (2019), Wimbledon (2021), Australian Open (2022).

Jucătoarea din Australia, care peste o lună va împlini 26 de ani, a obţinut 15 titluri la simplu şi 12 la dublu şi a câştigat 23,829,071 de dolari din tenis.

Reclamă

Ashleigh Barty are un total de 121 de săptămâni ca lider WTA. Noul număr 1 după retragerea lui Barty va fi poloneza Iga Swiatek.

Ashleigh Barty a făcut-o să plângă pe Simona Halep

Ashleigh Barty și-a anunțat retragerea din tenis, iar Simona Halep a fost printre jucătoarele șocate după decizia neașteptată luată de numărul unu mondial, la doar 25 de ani.

„Ash, ce pot să spun, știi că am lacrimi în ochi în acest moment? Prietena mea, îmi vei lipsi din circuit. Ai fost diferită, ai fost specială, am împărțit împreună momente grozave. Ce urmează pentru tine? Campioană de Grand Slam în golf? Fii fericită și bucură-te de viață la maximum”, a scris Halep, pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Explicațiile lui Barty

„Am decis să mă retrag din tenis. E prima dată când spun asta. Nu există o metodă mai bună, ci doar metoda mea. E greu să spun asta, dar sunt pregătită și foarte fericită.

În inima mea, știu că este bine. Sunt foarte recunoscătoare pentru ce mi-a oferit tenisul. Știu că e momentul potrivit să mă retrag și să-mi urmăresc alte visuri. Mă gândesc la asta de foarte mult timp”, a anunțat Barty, conform WTA.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și