Închide meniul

„Asta mi-a spus Darren Cahill!” Declaraţiile dezvăluite de George Cosac, despre scandalul de dopaj al Simonei Halep

Viviana Moraru Publicat: 16 august 2023, 12:07

Reclamă
„Asta mi-a spus Darren Cahill! Declaraţiile dezvăluite de George Cosac, despre scandalul de dopaj al Simonei Halep

Darren Cahill, mesaj în limba română pentru Simona Halep

Simona Halep şi Darren Cahill, în timpul unui antrenament/ Profimedia

George Cosac a dezvăluit ce i-a spus Darren Cahill, înainte de scandalul de dopaj al Simonei Halep. Preşedintele FRT a mărturisit că fostul antrenor al româncei a declarat că aceasta nu se bucură de toată susţinerea românilor, în plin proces de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost audiată la Tribunalul Sports Resolutions de la Londra, la finalul lunii iunie. Deşi ar fi trebuit să primească verdictul în mai puţin de două săptămâni, românca încă nu a primit nicio veste în urma audierii.

„Asta mi-a spus Darren Cahill!” Dezvăluirile lui George Cosac, despre scandalul de dopaj al Simonei Halep

George Cosac şi-a amintit de o declaraţie a lui Darren Cahill, din perioada în care australianul era antrenorul Simonei Halep. Preşedintele FRT a mărturisit că fostul tehnician al româncei era surprins de faptul că aceasta nu se bucură de toată susţinerea românilor, deşi a făcut istorie în tenis.

„Diferența între mentalitatea românilor, adică a noastră și mentalitatea australienilor. El spunea în felul următor: în momentul în care se întâmplă ceva cu un supercampion într-un anumit domeniu, sunt cu toții în spatele lui, să-l ajute să revină, să fie acolo unde a fost pentru că el reprezintă Australia. În schimb, în România abia așteptați ca cineva să pățească ceva, să dați cu pietre în el, să-l ajutați să cadă mai tare, așa spunea”, a declarat George Cosac, conform gsp.ro.

De asemenea, George Cosac este de părere că Simona Halep va primi cel puţin un an de suspendare, ca urmare a faptului că a fost depistată cu Roxadustat la testele anti-doping de după US Open 2022.

Reclamă

Din punctul meu de vedere, îi vor da minimum un an Simonei ca ei să-și acopere această perioadă în care ea nu a jucat. Dacă vor spune că este nevinovată, cu siguranță vor trebui să răspundă ei pentru prejudiciile enorme de imagine și tot ce s-a întâmplat vizavi de ea”, a mai spus Cosac.

Detalii neştiute despre suspendarea primită de Simona Halep

S-au aflat detalii neştiute despre suspendarea primită de Simona Halep. George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a dezvăluit că mulţi dintre cei care au susţinut-o pe româncă, de când a început scandalul de dopaj, s-au dezis de ea pe parcurs.

„Acesta este regulamentul, indiferent că te numești Djokovic sau Williams, că ești fost lider mondiali. Punctele în tenis țin exact 12 luni. În momentul în care s-au împlinit 12 luni dispar, calculatorul ți le scoate din sistem. Atâta timp cât n-ai jucat, sigur că vei pierde absolut toate punctele.

Reclamă 4 / 0/3

Asta e ceva ce aș dori să adaug, este faptul că nu se rezolvă mai repede problema ei, că nu reușesc să dea un verdict

Îmi pare rău că foarte mulți dintre cei care au iubit-o pe Simona și care i-au fost alături, acum oarecum s-au dezis de ea”, a declarat George Cosac, pentru gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și