Închide meniul

Australian Open 2021 | Ashleigh Barty s-a distanţat de Simona Halep în fruntea clasamentului WTA. A câştigat al nouălea trofeu al carierei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2021, 6:39

Australian Open 2021 | Ashleigh Barty s-a distanţat de Simona Halep în fruntea clasamentului WTA. A câştigat al nouălea trofeu al carierei

ProfimediaImages

Simona Halep şi Ashleigh Barty

Ashleigh Barty a bătut-o, duminică, în finala de la Yarra Valley Classic pe Garbine Muguruza (15 WTA). Liderul mondial s-a impus cu 7-6, 6-3, într-o partidă ce a durat o oră şi 47 de minute. Acesta este al nouălea trofeu din cariera lui Barty. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria de la Yarra Valley Classic a ajutat-o pe Ashleigh Barty să îşi mărească avansul din fruntea clasamentului mondial. Distanţa a crescut de la 1.462 de puncte, la 1.931 de puncte. 

Elise Mertens a câştigat Gippsland Trophy

Belgianca de pe locul 20 WTA a trecut în finala de la Gippsland Trophy de Kaia Kanepi, cu 6-4, 6-1, într-un meci ce s-a întins pe durata a 70 de minute. A fost al şaselea trofeu al carierei pentru Elise Mertens. Ea va urca şi 4 poziţii în ierarhia mondială.

La ambele competiţii, câştigătoarele au primit câte 50.000 de dolari şi 470 de puncte WTA fiecare, iar finalistele, 33.520 de dolari şi 305 puncte WTA.

Reclamă

Australian Open 2021 | Traseu infernal pentru Simona Halep

Cele două jucătoare vor fi prezente şi la Australian Open 2021, acolo unde Simona Halep va avea parte de un traseu extrem de dificil. Numărul 2 WTA va juca în primul tur cu Lizete Cabrera, o jucătoare care a primit un wildcard.

Dacă la prima vedere, misiunea Simonei Halep din primul tur la Australian Open 2021 pare una facilă, lucrurile se complică pentru campioana noastră din optimi. Acolo, Halep poate da peste campioana de la Roland Garros, Iga Swiatek, cea care a și învins-o pe zgura pariziană.

Și următoarele meciuri se anunță de foc pentru Simona. În sferturi la Australian Open 2021 poate da peste Serena Williams, în timp ce în semifinale se poate lupta pentru un loc în marea finală cu Osaka sau Muguruza.

Reclamă 4 / 0/3
  • Meciurile Simonei Halep de la Australian Open 2021 vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv Vezi toate știrile
Citește și