Închide meniul

Australian Open 2021 | Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-1, 6-3. Lecţie de tenis predată de Simona. Românca este în optimi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 februarie 2021, 7:05

Australian Open 2021 | Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-1, 6-3. Lecţie de tenis predată de Simona. Românca este în optimi

Profimediaimages

Simona Halep va juca împotriva Veronikăi Kudermetova

Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-1, 6-3

UPDATE! FINAL DE MECI! Simona Halep s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-3, şi s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Simona Halep – Veronika Kudermetova 5-3. Simona Halep va servi pentru meci şi calificarea în optimile de finală de la Australian Open. 

Update: Probleme pentru Simona Halep. Rusoaica a făcut break-ul. 

Update: Simona Halep preia conducerea şi în setul al doilea: 2-1. 

Update: Simona Halep revine fantastic. A reacţionat imediat şi a reuşit rebreak-ul. 

Reclamă

Update: Veronika Kudermetova a făcut break-ul. Conduce în primul set. 

Update: SET Simona Halep! Numărul 2 WTA a demolat-o pe Kudermetova în primul set: 6-1. 

Update: Simona Halep revine fantastic de la 0-30 şi câştigă încă un game. Joc perfect pentru campioana noastră. 

Reclamă 4 / 0/3

Update: Simona Halep continuă să joace perfect! Conduce cu 4-1. 

Update: Simona Halep – Veronika Kudermetova 3-1. Start perfect pentru Simona Halep. 

Update: Simona Halep – Veronika Kudermetova 2-1. Primul break al meciului e reuşit de Simona Halep. 

Update: Simona Halep a câştigat, cu dificultate, primul game din meci.

Simona Halep – Veronika Kudermetova 0-1. Game, Kudermetova! Rusoaica începe meciul în forţă şi şi-a făcut serviciul.

Ştirea iniţială

Aceasta este prima întâlnire directă dintre ocupanta locului 2 WTA și rusoaica de 23 de ani. Va fi primul meci al sesiunii de seară şi se va juca pe Rod Laver Arena. De altfel, Simona recunoștea că nu a mai văzut întâlniri de-ale Veronikăi. 

Reclamă

"Nu cred că am jucat împotriva ei, va fi o nouă provocare, o voi urmări pe întregistrări, aşa cum fac de fiecare dată când mă confrunt cu o jucătoare cu care nu m-am mai întâlnit, dar mai întâi vreau să mă recuperez după acest meci. Dacă voi la sută la sută ca azi, va fi bine", a spus Simona Halep, după meciul cu Ajla Tomljanovic.

Simona Halep – Veronika Kudermetova LIVE TEXT | Cine este adversara Simonei din turul 3 de la Australian Open

Veronika Kudermetova are 23 de ani şi 1.75 metri şi este o dreptace născută la Kazan, în Rusia. 1.676.537 de dolari a adunat Veronika în întreaga carieră, în care nu a câştigat niciun turneu.

La turneele de Grand Slam, această calificare în turul 3 de la Australian Open este cea mai bună performanţă din carieră. Ea şi-a egalat astfel recordul de la Roland Garros 2019.

Veronika este într-o formă bună în 2021. Ea a ajuns în finala de la Abu Dhabi, după ce a eliminat-o pe parcurs pe Elina Svitolina. În finală, ea a fost învinsă de Aryna Sabalenka, 2-6, 2-6.

Simona Halep – Veronika Kudermetova LIVE TEXT | Ce spune Halep despre capii de serie eliminați

Simona Halep a scăpat de mai multe jucătoare de temut. Au părăsit deja competiția Sofia Kenin, Petra Kvitova sau Bianca Andreescu. 

"Nu ne putem aștepta ca jucătorii de top să câștige fiecare meci, pentru că au avut de făcut carantină de 14 zile, unii dintre ei nu s-au putut antrena. Nici pentru noi, ceilalți, nu a fost ușor, chiar dacă am avut posibilitatea să ne antrenăm. 

Timpurile nu-s ușoare pentru nimeni, partea mentală consumă mult în perioada asta, vom vedea de la o zi la alta cum merg lucrurile. Așa că nu mă aștept ca jucătorii de top să câștige fiecare meci în perioada asta", a spus Simona.

Simona Halep – Veronika Kudermetova LIVE TEXT | Simona, certată de Darren Cahill

Chiar dacă s-a impus dramatic în partida cu Ajla Tomljanovic, revenind de la 2-5 în decisiv, Simona a fost din nou nervoasă pe teren, ceea ce l-a nemulțumit pe Darren Cahill. Australianul a și criticat-o la finalul partidei. 

"Am vorbit după meci, iar Darren mi-a spus că „ai arătat ca vechea Simo”. I-am răspuns că am schimbat, totuși, ceva față de vechea Simo: Am luptat până la capăt. Și a fost de acord. E un plus mare în opinia mea faptul că, deși am vorbit atât de mult pe teren și am fost negativă, am putut să câștig totuși, și să revin de la acel scor", a spus Halep, la conferința de presă.

Simona Halep – Veronika Kudermetova LIVE TEXT | Probleme medicale pentru Simo, la proba de dublu

Simona Halep a fost eliminată din primul tur al turneului de dublu de la Australian Open 2021, într-un meci în care a acuzat probleme medicale la braţul drept. 

Românca a cerut intervenţia medicului în primul set. Ea a acuzat probleme la braţul drept, dar a reuşit să continue partida. Halep şi Kempenaers-Pocz au fost la un pas să relanseze meciul. Ele au condus cu 5-1 în actul secund, dar au cedat şase game-uri la rând, pierzând 3-6, 5-7.

Halep a acuzat probleme şi la spate, în timpul turneului pregătitor jucat la Melbourne înainte de Australian Open. Ea a declarat că durerile au fost cauzate de aerul condiţionat. 

Simona Halep – Veronika Kudermetova, meciul din turul 3 de la Australian Open, se va disputa la ora 10:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
  • Simona Halep - Veronika Kudermetova 6-1, 6-3
  • Românca a jucat finala de la Australian Open în 2018

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și