Închide meniul

Australian Open 2021 | Simona Halep, criticată de Darren Cahill după revenirea spectaculoasă cu Tomljanovic! "Trebuie să îmi cer scuze echipei mele"

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 12:36

Australian Open 2021 | Simona Halep, criticată de Darren Cahill după revenirea spectaculoasă cu Tomljanovic! "Trebuie să îmi cer scuze echipei mele"

Darren Cahill colaborează cu Amanda Anisimova

Profimedia

  • Simona Halep s-a calificat în turul 3 de la Australian Open 2021
  • Halep a fost criticată de Darren Cahill după meciul cu Ajla Tomljanovic

"Da, m-am simțit stresată încă înainte de meci, poate că de asta am fost așa. Am vorbit non-stop și am fost negativă. Și, de asemenea, trebuie să îmi cer scuze echipei mele, pentru că am fost negativă de asemenea și cu ei. Dar se mai întâmplă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am vorbit după meci, iar Darren mi-a spus că „ai arătat ca vechea Simo”. I-am răspuns că am schimbat, totuși, ceva față de vechea Simo: Am luptat până la capăt. Și a fost de acord. E un plus mare în opinia mea faptul că, deși am vorbit atât de mult pe teren și am fost negativă, am putut să câștig totuși, și să revin de la acel scor", a spus Halep, la conferinţa de presă, citată de treizecizero.ro. 

Australian Open 2021 | Ce a simţit Simona la 2-5 în setul decisiv cu Ajla Tomljanovic

Simona Halep a fost la un pas de eşec în turul 2 de la Australian Open. Ea a fost condusă cu 5-2 în decisiv, dar s-a relaxat şi şi-a adjudecat cinci game-uri consecutive. În 2018, la Cincinnati, Ajla a condus-o cu 3-0 şi două break-uri în setul 3, dar şi atunci Halep a trecut prima linia de sosire, cu 6-3. 

Reclamă

"Cred că m-am relaxat un pic. Am vorbit cu echipa mea după meci și mi-au spus că ar fi trebuit să joc tot meciul așa cum am jucat acele game-uri, pentru că brațele mele au fost mult mai relaxate și mingea mea a fost ceva mai adâncă. Nu am realizat asta în timpul meciului, dar e bine că s-a terminat așa și că am primit încredere că încă pot câștiga meciurile astea grele", a mai spus Simona. 

Australian Open 2021 | Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 3

Pentru Simona Halep, urmează duelul din turul 3 cu Veronika Kudermetova, locul 36 şi cap de serie 32. Va fi prima întâlnire directă dintre cele două. Duelul va avea loc vineri, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

"Nu ne putem aștepta ca jucătorii de top să câștige fiecare meci, pentru că au avut de făcut carantină de 14 zile, unii dintre ei nu s-au putut antrena. Nici pentru noi, ceilalți, nu a fost ușor, chiar dacă am avut posibilitatea să ne antrenăm. Timpurile nu-s ușoare pentru nimeni, partea mentală consumă mult în perioada asta, vom vedea de la o zi la alta cum merg lucrurile. Așa că nu mă aștept ca jucătorii de top să câștige fiecare meci în perioada asta", a adăugat Simona.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”